Volkswagen Passat VI 1.9 tdi Diesel 2007 vagy Mazda 3 2008-ast választanátok inkább? Osszességében melyik jobb választás?
Ja, hogy kemény traileres hiénával van dolgunk, igazi badass :D Valahogy mégse a B6-ok állnak az út szélén mindenhol.
Mi a vélemény a BMW-kről?
Ha rothadó dög tetején ücsörögsz, szerinted mi fog odamenni hozzád? A dögevő hiéna vagy Fluttershy az én pici pónimból?
Hiába fikázod a kiszállós autószerelő munkát. Attól még én fogok megèlni belőled. Mert képtelen vagy hallgatni a jó szóra és megbízható autót venni.
Hm, valahogy emberek millióinak esete nem ezt bizonyítják...
Nekem aztán nem fogsz kéziféket javítani az út szélén, abban biztos lehetsz
Továbbra is kérdezem mi a véleményed a BMW-kről szakikám
Nincsen márkafétisem. Pusztán tisztában vagyok vele, hogy túlzol. A B6 egy jó autó. Semmivel sem rosszabb, mint a vele egykorú hasonló kategóriájú utazó szedánok.
Az más kérdés, hogy sok a szemét itthon, de az nem az autó hibája. A hülyék megveszik a háromszor tekert órás extaxi/céges autókat, aztán csodálkoznak kihullik alóluk. De ez igaz a többire is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!