Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akkumulátor túlterhelés miatt...

Akkumulátor túlterhelés miatt le tud állni az autó?

Figyelt kérdés

Nem rég vettem újonnan egy 1.6 benzines Ford focus-t, autószerelő is velem volt autóvásárláskor aki határozottan rávágta, hogy ez a kocsi rendben van.

Ennek körülbelül két hete. Ma szaladgáltam vele a városban azonban egyszer csak leállt alattam az autó. Amikor visszaindítottam akkor kicsit pöfögött, de azonnal újraindult. Azóta mentem vele és semmi baja nincs. Annyi, hogy a klímát 3-as fokozatról levettem kettesre és a telefontöltőt kihúztam.

Szerintetek esélyes, hogy a telefontöltő és a klíma magas fokozaton való járatása kicsit leszívta az akkumulátort és emiatt torpant meg vagy valami rejtett hibája lesz a kocsinak és ez csak a kezdet?

2021. júl. 17. 16:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 Szerencsére nem az a típus vagyok aki megindul mint a hülye mert már több mint egy éve van jogsim és én mindent láttam, hanem mindig igyekszem körültekintően vezetni. Nem féltem soha az autótól, a sebességtől, a távolságtól és ismeretlen forgalmi szituációtól ettől függetlenül a tiszteletet mindig megadtam a körülményeknek. Engem az oktatóm is mindig erre tanított. "Tiszteld a kanyart! Tiszteld a nedves utat! Mindennek add meg a tiszteletet, különben megharagszik rád és pofon vág. "

Ez nagyon megmaradt bennem. Kár, hogy a vezetéstechnika terén nem sokat tett hozzá. Ettől függetlenül mióta legelőször kocsiba ültem, azóta folyamatosan érzem, hogy egyre többet tudok és igyekszem ezeket a tudásokat a későbbiekben felhasználni. Például legközelebb odafigyelek, hogy ne ugorjak le hirtelen a kuplungról ilyen szituációkban és amennyiben mégis megtörténik nem írok ki még egy kérdést, hogy mi baja a kocsimnak :D

2021. júl. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!