Megéri megvenni a nagyobb akkut egy 1.9-es 110 lóerős dízelbe?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy akkut kell vennem bele. A kérdésben említett motorról van szó, és gyakran előfordult az előző akkuval is, hogy álló motornál használtam a fogyasztókat, leggyakrabban a rádiót, amihez tartozik mélyláda, erősítő, és az is lehet, hogy cserélve lesz nagyobbra. Ezen kívül előfordul, hogy többször van beindítva egy nap, télen, hidegen is. Ezért gondoltam rá, hogy akkor a legnagyobb legyen az Ah és az indítóáram is. Az Unixtól rendelném egyébként kedvezménnyel. Van számottevő különbség, ha Unix vagy A.Z. Masterteile akkut rendelek Varta vagy Bosch helyett? Tartósság szempontjából milyen lenne? Hallok mindig olyanokat, hogy a noname elmegy X évig, a nagy márka meg kifekszik, szóval ezért inkább azt néztem, hogy nagy legyen, aztán hátha beválik, ha nem, akkor visszaviszem úgyis. De várok javaslatot is jó ár/érték arányú akkura, ami elbír "szélsőséges" használatot is.2021. júl. 14. 18:11
1/3 anonim válasza:
Akkorát tehetsz bele ami méretbe belefér, tehát amekkora hely van ott.
DE ha jó akkut akarsz, akkor az Exide-t veszed.
2/3 anonim válasza:
A legnagyobb, amit használtam benne az egy 82Ah-s volt.
Ennél nagyobb felesleges.
Az enyémben most egy 75 Ah-s van.
3/3 A kérdező kommentje:
Na hát jó sokára jutottam el az akkuvásárlásig, mert eddig nem volt egyértelmű, hogy kell-e.
Köszi a válaszokat.
Exide Premium volt benne, a 77ah 760A. Maradok ennél, mert úgy nézem, hogy az Audi a4 b5 tűzfalába csak ez fér be, és ez bevált. Szívesen vettem volna a 100-ast :D, de az 353 mm-el sehogy se fér be.
Esetleg a 85ah 800-as 315 mm-el beférne?
2021. júl. 20. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!