Megvennétek egy 2004-es Suzuki Ignist? Sok baj lehet vele?
Figyelt kérdés
Második autóm lenne, az első egy suzuki swift volt és már nagyon kényelmetlen volt. Túladtam rajta. Most adódott egy 2004es Ignis, ami egy családtagomé, szóval kb biztosan tudom, hogy vigyáztak rá, karban volt tartva. Szerintetek megvegyem? Kezdő vagyok autók terén. Napi kb 30 km-t szoktam vezetni, autópályán heti 1x, de nem sokat. Erre megfelelne? 90 lóerő, ami több, mint az én 1.0 swiftem volt. Megéri szerintetek? Újabb kocsit nem nagyon tudok venni.2021. júl. 16. 19:57
1/10 anonim válasza:
Sokat dob rajta az ismertség, de bizalom ide vagy oda természetesen nézesd át szervizben. Ha a tulaj puffog, hogy nem bízol benne akkor mondd azt, hogy nyert egy ingyen átvizsgálást, és olyan hibája is lehet, amiről nem is tud!
2/10 anonim válasza:
Ha jó áron adja, vedd meg. Kényelmesebb, mert jobb beleülni, nem ülsz olyan mélyen. Viszont a futómű gyalázatos, pattog a hátulja, meg kell szokni. A váltó olajcsere ciklusát is vedd komolyan, mert nagyon kényes rá. Sok bajod nem lesz vele, a fogyasztása a jobb lábadban van, 5,5-8,5 között bármennyit megetethetsz vele. Az alját nézesd meg, a küszöböket, és a kerékjárati ívelnél a lemezeket, mert szeret elkezdeni rohadni. Típushiba a hátsó ajtó gumiátvezetőben az ablakmosó cső megtörése, és a vezetékek megszakadása, előbb-utóbb mindenkinél előjön. Az adott kábelszakasz és mosó cső cseréje után egy darabig megint jó lesz. Az ABS kocka is kényes, az előírt időközökban a fékfolyadékot is cseréltesd ki. Az ablakemelők kapcsolói is hajlamosak ennyi idősen már beégni, szétszedve kipucolható, és működik tovább. Nagyobb baját nem igazán tudom felsorolni, 13 éve használom.
3/10 A kérdező kommentje:
Az ablakemelőknél valóban van egy kis hiba, ezen kívül kuplung lett cserélve benne nemrég illetve váltó olajcsere is friss lett. Más hibáról nem tudok, természetesen átnézetném szervizben mielőtt megvenném. Akkor szerintetek megfelelő lenne nekem?
2021. júl. 16. 20:59
4/10 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!:)
2021. júl. 16. 21:00
5/10 anonim válasza:
Kedves illetékesek. A "Kokkos" nevű felhasználó mindenhova csak ezt a "hitvány jószág" tartalmú felettébb értelmes kommentjét képes beböfogni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..
6/10 anonim válasza:
De lehet hogy félreértettem, és ez csak az aláírása...
7/10 A kérdező kommentje:
Én is arra tippelek, hogy az az aláírása lehet.
2021. júl. 17. 09:06
8/10 anonim válasza:
Úgy láttam, hogy "Értelmes" Kokkos válaszait a fent linkelt kérdésekből 3/2 esetben már törölték...
9/10 anonim válasza:
UI egyébként igen, optimális választás lehet, ha a fentebb leírt tanácsokra figyelsz.
10/10 anonim válasza:
Korlátozottan még "telekjárónak" is alkalmas, nagy a hasmagassága, nem nagyon veri oda az alját. Egy olcsón fenntartható igásló, sok bajod nem lesz vele. Ha megvetted, a facebookon van Ignis és WagonR tulajdonosok csoport, bármi probléma van egyrészt tanácsokat kaphatsz, másrészt bontott alkatrész is igen hamar tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!