Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni ezt a kocsit?

Megéri megvenni ezt a kocsit?

Figyelt kérdés
[link]

2021. júl. 15. 12:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Én nem venném meg kereskedőtől, mert általában nem fogják elárulni a rejtett hibákat. Alig futott autóról van szó, ami 6+ éves, és egy kereskedésben áll. Én személy szerint kihagynám, vagy ALAPOSAN nézesd át, mielőtt megveszed.
2021. júl. 15. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
És még annyit mondok, hogy attól, hogy van műszaki, nem jelenti azt, hogy kifogásolhatatlan. Életveszélyes roncsokat is átengedtek a műszakin a közelmúltban, amiknek a tartóelemei elvoltak rohadva(ez azért szélsőséges példa, de előfordult, de ennél az autónál azért valszeg nem lesz ilyen probléma). Tényleg vigyél oda valakit, aki átvizsgálja neked, és VALÓBAN ért hozzá. Ha nem ismersz ilyet, akkor autovizsgalat.hu
2021. júl. 15. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen, látszólag rendben van. Ott az állapotfelmérő papír is. Márkaszervíz nem fog szórakozni. Továbbá még szavatossági jog is véd.

Nézd meg, ha tetszik, vigyed.

2021. júl. 15. 12:28
 4/14 krwkco ***** válasza:

Ott van a vizsgálati lapon, hogy az autó ujrafestett és a javított/sérült elemek javításra és beállításra szorulnak.

Ezt kellene megkérdezned, hogy melyik elemekről van szó? Mi volt az eredeti sérülésük? Ki javította: a márkaszervíz vagy a korábbi tulaj?

Ha meggyűrtek egy cserélhető elemet (sárvédőt, motorháztető) az még nem kizáró ok, de ha a nyúlványok, az alváz vagy az oszlopok sérültek, az nem jó.

És az árát össze kellene hasonlítani a magánszemélyek hasonló autóival. Néha a kereskedések túl drágák.

A szavatosság szempontjából az sem mindegy, hogy a kereskedés sajátjaként árulja, vagy az előző tulaj lesz az eladó.

2021. júl. 15. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Én úgy látom az első lökös nagyon passzos, szóval ott lehetett törve. És azért is adják el, meg állt mert törve volt. De ne kövezzetek meg, ha csak én látom így.
2021. júl. 15. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Hitvány egy jószág
2021. júl. 15. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt venném

2021. júl. 15. 17:09
 8/14 anonim ***** válasza:

7-es, 2008-as kocsi 42.000 km-el? :DDD

Biztos nem venném meg.

2021. júl. 15. 17:12
 9/14 anonim ***** válasza:
62%
#8 Megint egy szakértő :) Nekem ilyen van, apámé volt. Amikor meghalt, az autó 9 éves volt, és 14 ezer km volt benne. Most 80 ezer körül. Még nem akarom eladni, de sorban állnak érte a vevőjelöltek az ismeretségi körömben.
2021. júl. 15. 17:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Tehát most a te kocsidat teszed fel, hogy "te ezt vennéd?" xdddddddddddddddd

Bocsi, de 9 éves autóban 14e km az iszonyat kevés, és egy autónak nem tesz jót, ha olyan sokat áll, és nem használják. Amúgy meg eltudom képzelni, hogy mennyien állnak sorban egy 13 éves swiftért.

2021. júl. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!