Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legolcsobb biztosito...

Melyik a legolcsobb biztosito az alabbiak kozul?

Figyelt kérdés

Kotelezo biztositasrol beszelunk, az egyik bacsi a lepcsohazban odajott hogy neten keressem meg a legolcsobb biztositot. Szoval nagyjabol ennyi amit tudok, egy kb 20 eves G astraja van egyebkent.

A varosunkban levo biztositok: allianz, generali, groupama, mkb.

Van amelyik biztosan dragabb illetve olcsobb mint a tobbi? Ugy vettem eszre semmi mas nem erdekli csak a legolcsobbat szeretne valasztani.

Koszi a segitseget!

2021. júl. 13. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem így működik.

Sok adat kell hozzá, és nem kell hogy a városotokban legyen fiókja a biztosítónak.

Hívd meg egy kávéra a bácsit, a neten keress egy kalkulátort (pl netrisk), és írd be az adatokat, amit kér (ehhez kell a bácsi is).

Az ajánlatokból, pedig ki választjátok a megfelelőt, és akár azonnal meg is tudjátok kötni.

Persze csak akkor, ha biztosítási évforduló előtt van a bácsi.

2021. júl. 13. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1-es írja, kellenek a bácsi és az autó adatai (kb. ami a forgalmiban van).

Megcsináljátok online (netrisk.hu, biztoshely.hu), vagy elkíséred a bácsit egy biztosítási alkuszhoz. Nekem olcsóbbra hozta ki az alkusz, mint amit én kalkuláltam előtte.

2021. júl. 13. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
CLB féle K&H biztosítás a legolcsóbb tudtommal, a CLB oldalon is van kalkulátor.
2021. júl. 13. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A CLB is egy alkusz, ugyanazoknak a biztosítóknak az ajánlataiból számolnak, mint a többi online alkusznál.

Neked lehet, hogy mindig K&H biztosítást hoz ki legolcsóbbnak, másoknak meg nem.

A biztosítók stratégiájának része, hogy a piacból milyen/mekkora szeleteket szereznek maguknak.

Leegyszerűsítve pl. ha 11 biztosító nagy kockázatként számolja a budapesti fiatal sofőröket, akkor a 12. meglátja a piaci lehetőséget, és kissebb kockázatként kezeli ezt a csoportot, ezzel megszerezve őket ügyfélnek.

2021. júl. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!