Melyik a legolcsobb biztosito az alabbiak kozul?
Kotelezo biztositasrol beszelunk, az egyik bacsi a lepcsohazban odajott hogy neten keressem meg a legolcsobb biztositot. Szoval nagyjabol ennyi amit tudok, egy kb 20 eves G astraja van egyebkent.
A varosunkban levo biztositok: allianz, generali, groupama, mkb.
Van amelyik biztosan dragabb illetve olcsobb mint a tobbi? Ugy vettem eszre semmi mas nem erdekli csak a legolcsobbat szeretne valasztani.
Koszi a segitseget!
Ez nem így működik.
Sok adat kell hozzá, és nem kell hogy a városotokban legyen fiókja a biztosítónak.
Hívd meg egy kávéra a bácsit, a neten keress egy kalkulátort (pl netrisk), és írd be az adatokat, amit kér (ehhez kell a bácsi is).
Az ajánlatokból, pedig ki választjátok a megfelelőt, és akár azonnal meg is tudjátok kötni.
Persze csak akkor, ha biztosítási évforduló előtt van a bácsi.
Ahogy az 1-es írja, kellenek a bácsi és az autó adatai (kb. ami a forgalmiban van).
Megcsináljátok online (netrisk.hu, biztoshely.hu), vagy elkíséred a bácsit egy biztosítási alkuszhoz. Nekem olcsóbbra hozta ki az alkusz, mint amit én kalkuláltam előtte.
A CLB is egy alkusz, ugyanazoknak a biztosítóknak az ajánlataiból számolnak, mint a többi online alkusznál.
Neked lehet, hogy mindig K&H biztosítást hoz ki legolcsóbbnak, másoknak meg nem.
A biztosítók stratégiájának része, hogy a piacból milyen/mekkora szeleteket szereznek maguknak.
Leegyszerűsítve pl. ha 11 biztosító nagy kockázatként számolja a budapesti fiatal sofőröket, akkor a 12. meglátja a piaci lehetőséget, és kissebb kockázatként kezeli ezt a csoportot, ezzel megszerezve őket ügyfélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!