Melyik a legolcsóbb kötelező biztosítás?
Figyelt kérdés
Semmilyen kedvezményem nincsen, alap árban melyik a legolcsóbb?2020. jan. 30. 18:55
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Én eddig a K&H-nál kaptam mindig jó árat, nagyobb kedvezményem nekem sincs. Nem volt a legolcsóbb, de fényévekre van a legdrágábbtól. Első évben náluk volt biztosításom, aztán váltottam, az Allianzhoz mentem. Egy év után hiába a kedves ügyintéző, meg volt kötve a keze, ő is csak a netes felületen töltötte ki azt, amit én is ki tudtam volna otthon. Egy forinttal sem tudott jobb árat ajánlani, így visszamentem a K&H-hoz, 15 ezerrel kevesebbért. A rá következő évre 1000 forinttal olcsóbb KGFB díjat kaptam tőlük, maradtam ugyanott. Idén sem tervezek váltani, kivéve ha nagyon megemelik az éves díjat. Egész évre szoktam rendezni, bankkártyával a neten kifizetem, ezért is jár 1-2 ezer forint kedvezmény. Nekem így kényelmesebb, mint bármilyen más fizetési mód.
3/3 Nyakasparasztgazda válasza:
2 autóm és 2 motorom van, mindegyiknek máshol legolcsóbb a biztosítása...
Számold ki a netrisken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!