Hogyan szeressem meg az automata váltót?
Év elején vettem meg az első automataváltós autómat, 17 év manuális vezetése után. Szinte mindenkitől azt hallottam a környezetemben, hogy sokkal jobb az automata, kényelmesebb városban (én meg főleg ott közlekedek). De arról valahogy elfelejtettek szólni, hogy k*rva unalmas. Majd megőrülök a semmittevéstől. Először azt hittem, hogy csak meg kellene szoknom, de ez nem jött össze. Már levezettem 8 ezer kilométert vele, és még mindig ugyan annyira unalmas, monoton mint az első pillanatokban. Akik áttértek automatára, ők hogyan szokták és szerették meg? Én most azt érzem, hogy egy percet sem akarok eltölteni az autóban, emiatt. Illetve gondolom az is hozzájárul ehhez, hogy az előző autóimhoz képest ez már túl csendes, túl puha, túl semmilyen. Szóval lélektelen. De főleg a váltó az, amivel nem tudok megbarátkozni. Amúgy is unalmas a vezetés, alig kell valamit csinálni, és ennek a valaminek a fele el is veszik azzal, hogy az autó megcsinálja helyettem.
Szerintetek van esélyem arra, hogy valaha megszeretem? Vagy inkább cseréljem le, mert csak szenvedek benne?
Csinálj valami hasznosat közben.
Zenehallgatás, podcast, hangoskönyv stb.
Unalmas, hogy nem kell kuplungolnod milliószor?
Egyébként használd akkor olyan módban, hogy neked kelljen kapcsolgatni a fokozatokat. Rá fogsz unni pillanatok alatt.
Nekem 1 nap volt megszokni. Nem kellene többet manuális.
add el, és vegyél kéziváltóst.
Aztán ne panaszkodj. Irigylem a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!