Hogyan értékelnéd a vezetési képességeid? Szerinted jó vezető/sofőr vagy?
@8: A határaidat nem a közúton kell feszegetni, mert azzal veszélyeztetsz másokat.
Ezért járok én például pályanapokra, ott tudom a saját és az autóm határait feszegetni úgy, hogy csak a saját és az autóm épségét kockáztatom.
Olyan kicsit ez is, mint a küzdősport. Egy profi küzdősportoló (legalábbis ideális esetben) pont, hogy nem kötekszik, nem keresi a balhét, hanem feszült helyzetben is nyugodt tud maradni, a végsőkig igyekszik elkerülni a verekedést, akkor is önvédelemből cselekszik. A valódi verekedést meghagyja a sporton belül.
Ugyanez igaz egy autóversenyzőre. Attól még, hogy valaki körrekordokat tud dönteni egy versenypályán, nem fog nekiállni a forgalomban versenyezni, mert tisztában van vele, hogy ott már nem csak a maga biztonságával játszik. Nekem ez erről a véleményem (#5 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!