Vettem egy Simson S51B-t, szét akarom szedni a blokkját, miket nézek meg rajta, hogy napi 50 km-es utakat kibírjon?
Igen, oda vissza 50 km.
Nem vagyok teljesen műszaki analfabéta, meg fogom tudni csínálni, csak érdekelt, hogy miket nézzek át.
Köszi a segítséget.
Sulibajáráshoz lesz, nem vagánykodásra!
Amúgy sem való a Simson csajozáshoz...
Ja, nehogy valaki 1:50-es keveréket használjon, valamelyik idióta mérnök ezt határozta meg, ez a gyári ajánlás, tiszta hülyeség. Inkább higyjünk egy névtelenül kommentelő, helyesen írni sem tudó "szakértőnek".
Kérdező, ne szedd szét a blokkot, ha semmi baja a motornak. Inkább ellenőrizd a tankot, nem rozsdás-e belülről, ellenőrizd a levegőszűrőt, takarítsd ki és állítsd be a karbit, cseréld le az olajat a blokkban. Ha megy a motor, használták, nem bejáratós, felesleges több olajat tenni a keverékbe, 1:40 - 1:50-es bőven jó.
Én 2 éve Simsonozok, 1:40-nel használom, úgy tökéletes.
Bejáratni 1:35-tel csinálom, de akkor nagyon kímélem.
Nekem 60-as 4 felömlős henger jön most és 90 körül fog menni.
70-es utazó simán meglesz remélem :D
Amúgymeg nehogy csak dugót és gyűrűt cserélj, mert az csak ideiglenes megoldás. Fúrasd fel, és aztán új dufó-gyűrű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!