Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közterületes lefotózta az...

Közterületes lefotózta az autót de mondta,ha arrébb állok és lefotózza üresen a parkolóhelyet akkor nincs büntetés?

Figyelt kérdés

Xi. Kerület Móricz Zsigmond körtéren munka közben (teherautó) leparkoltam az áruszállítás helyen (1 helyen van áruszállítás tábla és utána 15m -en lehet megállni)(a taxi tábla az egyetlen ahol nem a tábla után nem lehet megállni ha én a tábla előtt nem lehet 15mre)

Megálltam másodiknak, valóban kilogtam a 15meterbol volt az autó orra kb 18meterre.

Az áruszállítás tábla előtt taxi megálló van ebbe logtam bele.

Megláttam,hogy a közterületes fényképezi az autót (nem adott csekket se semmit, csak mondta mivel nem telt el meg a fénykép készítése óta egy perc se ha elallok és lefényképezni az üresen álló helyet akkor törlődik az úgy .

Szerintem palira vett vagy lehet hinni a közterületes szavában ?

2021. júl. 8. 18:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem jött büntetés végül.

Nem baszott át a kozteres

2021. okt. 4. 21:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Látod, én 99% esélyt adtam ennek!

Örülök, hogy jól végződött.

2021. okt. 4. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!