Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi van olyankor, ha elviszem...

Mi van olyankor, ha elviszem az autót műszaki vizsgára és ott nem megy át? Visszaadják az autót vagy ott tartják? Ki kell fizetnem a műszakit?

Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 16:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, a fenti hozzászólók értelmes és hasznos tanácsokat adtak.

Egy apróságot szeretnék hozzáfűzni, ha jól akasz járni aynagilag és időben is: vidd el szerelőhöz a kocsidat, és kérd a vizsgafelkészítést. Illetve meghatalmazással rá is bízhatod a vizsgáztatást. El tud intézni mindent helyetted, és szinte kizárt, hogy megbukjon a kocsid (nyilván ha javíthatatlan az autó, a szerelő nem vállalja el a kocsidat).

2021. júl. 8. 18:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy tudom a hivatalos vizsgadíj mindenhol 18e, elvittem, immár sokadszor a szerelőhöz vizsgáztatni, 4 óra múlva mehettem érte kért 29-et.

Nekem megérte.

Azért hozzáteszem olaj szűrő cserét klíma tisztitást mindig én csinálom és vizsga előtt 2-3 héttel szétszedem a féket (betétet-pofát), ellenőrzöm, kitakarítom és ha minden rendben van összerakom, megkenem ahol kell.

Cseréltem betétet is ha már összekoszoltam magam, igazából nem kellett volna, de 6e egy garnitúra, 3 héttel a vizsga előtt, azért szokjanak össze.

Soha nem kérdezi hol a mellény, háromszög ilyesmi (persze van), gondolom van egy "utazó" készlet, azt viszik.

2021. júl. 8. 19:20
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, 11-es azt fogom tenni.
2021. júl. 8. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!