2003-as Renault Twingo: elfelejtettek visszatenni az autókürtöt, ami mostanság derult ki.Egy sima duda beszerélse mennyibe kerul kb?
Tavasz elejen volt motorcsere önindító javitasa, kb 300ezerel lettem könnyebb. Véletlenúl derült ki miert nem szól a duda?! A draga szereló, akivel anno ossze is vesztem, nem.tette vissza a kürtöt.
Úgyis letagadná, nem is jarok hozzá, máshoz vittem.
Szerintetek mennyi lesz?!Csak a kürt kell, a vezeték jó
Hú! Igazan rendesek vagytok😚 Hallgatok a tanácsokra.
Igen, vannak fiaim, autósok, csak nem akartam.terhellni es kicsit messzebb élnek.
Az illető egy kolléganő altal dicsért, nekem ÚJ szerelő.
Penteken majd kiderul, bontott, v új duda es a tobbi Tsmultam belóle....remélem
Az új kürt sem drága:
De azért nem teljesen irreális a 10 ezer. Drágának drága, de ha 5000 az új kürt és nem grátisz teszi be a szerelő, akkor 3000 munkadíjat felszámolhat érte. A munka nem sok, de be kell állni az autóval, beszélni a vevővel, stb. Ez mind idő.
Igaz, hogy az egyszerű vevőnek 5 ezres kürtöt a szerelő 3000-4000-ért kapja, de ezt nem osztja meg az ügyféllel.
Szóval, ha a szerelő egyébként szimpatikus, akkor így nézd majd az árakat. Ne úgy, hogy egy technikai érzékkel rendelkező valaki 2000-ért megrendeli a bontottat (+ szállítás) és saját maga beszereli ingyen.
Megveszed a szimpatikus kürtöt, csinálsz pár fotót, segítünk bekötni.
A biztosítéktáblát lehet meg kell keresned, de ezt egy női tulajnak sem árt tudnia.
Erre tényleg nem érdemes többet kiadni. Hacsak nem két szólamú kürtöt akarsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!