Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2003-as Renault Twingo:...

2003-as Renault Twingo: elfelejtettek visszatenni az autókürtöt, ami mostanság derult ki.Egy sima duda beszerélse mennyibe kerul kb?

Figyelt kérdés

Tavasz elejen volt motorcsere önindító javitasa, kb 300ezerel lettem könnyebb. Véletlenúl derült ki miert nem szól a duda?! A draga szereló, akivel anno ossze is vesztem, nem.tette vissza a kürtöt.

Úgyis letagadná, nem is jarok hozzá, máshoz vittem.

Szerintetek mennyi lesz?!Csak a kürt kell, a vezeték jó

2021. júl. 8. 11:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hú! Igazan rendesek vagytok😚 Hallgatok a tanácsokra.

Igen, vannak fiaim, autósok, csak nem akartam.terhellni es kicsit messzebb élnek.

Az illető egy kolléganő altal dicsért, nekem ÚJ szerelő.

Penteken majd kiderul, bontott, v új duda es a tobbi Tsmultam belóle....remélem

2021. júl. 8. 15:24
 12/15 krwkco ***** válasza:

Az új kürt sem drága:

[link]

[link]

De azért nem teljesen irreális a 10 ezer. Drágának drága, de ha 5000 az új kürt és nem grátisz teszi be a szerelő, akkor 3000 munkadíjat felszámolhat érte. A munka nem sok, de be kell állni az autóval, beszélni a vevővel, stb. Ez mind idő.

Igaz, hogy az egyszerű vevőnek 5 ezres kürtöt a szerelő 3000-4000-ért kapja, de ezt nem osztja meg az ügyféllel.

Szóval, ha a szerelő egyébként szimpatikus, akkor így nézd majd az árakat. Ne úgy, hogy egy technikai érzékkel rendelkező valaki 2000-ért megrendeli a bontottat (+ szállítás) és saját maga beszereli ingyen.

2021. júl. 8. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Megveszed a szimpatikus kürtöt, csinálsz pár fotót, segítünk bekötni.

A biztosítéktáblát lehet meg kell keresned, de ezt egy női tulajnak sem árt tudnia.

Erre tényleg nem érdemes többet kiadni. Hacsak nem két szólamú kürtöt akarsz :)

2021. júl. 8. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
A duda mindegy hogy milyen kocsiba való, legfeljebb nem Twingós dudahangja lesz!
2021. aug. 4. 18:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Egy autószerelő műhelyben van kallódóban egy duda, ami berakható. 10 perc berakni. Egy csinos kedves hölgytől talán elfogadnék 1000Ft-ot egy sörre. De lehet hogy én hívnám meg kávéra, hogy legközelebb is hozzám jöjjön ha baja van! /Akár az autójával is!/ :)
2021. aug. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!