Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Megane első autónak?

Renault Megane első autónak?

Figyelt kérdés

Éppen a KRESZ-t tanulom, és elkezdtem gyűjteni autóra. Mi a véleményetek a Renault Megane 2000-es évek körüli kiviteleiről?

Első autónak érdemes lehet venni pl. egy Classicot, vagy egy Dynamique-t, esetleg egy Alize-t? Szeretném kérni a segítségeteket!

Használtan, olyan 350 000 Ft vételárig szeretnék autót vásárolni majd, ha esetleg más tippetek van azt is meghallgatom szívesen. Ami fontos számomra, hogy sedan legyen, vagy max ferdehátú. Köszi előre is! :)

2021. jún. 27. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok renault ellenes , de azért már biztos nem olyan jó választás 20 év felett venni autót, főleg úgy hogy műszakilag semmit nem tudsz.

Persze ez más márkánál is így van, vagy még jobban .

2021. jún. 27. 10:55
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ne válassz ilyen időset Megane-ban. Sok hibája előjön és egyfolytában szereltetni kell. tapasztalat.
2021. jún. 27. 10:58
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Ha egy életre meg akarod utálni az autótartást, akkor jó opció.

Itt az ideje megérteni, hogy akinek nincs sok pénze, az ne akarjon kiemelkedni. Kis pénz, kis autó. 350 ezer forintod van csak? Semmi baj, sorolom az opcióidat:

1. Opel Astra F

2. Suzuki Swift

Ja hogy ezek nem tetszenek, mert túl proli/régi/népautók? Akkor gyűjtsél még legalább háromszor annyit, mint amennyid van. Értem én, hogy ebben a szar országban sokan vagyunk csórók és nincs pénzünk komolyabb autóra, de úgy gondolom a felnőtté válás egyik alapfeltétele, hogy addig nyújtózkodunk, ameddig a takarónk ér. Aki van annyi idős, hogy jogsija legyen, annak illene már ezt tudni megérteni és elfogadni.

2021. jún. 27. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Suzuki Swift
2021. jún. 27. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 Jogsid már lehet 16 évesen is. Az még egy gyerek, semmit nem tud az életről.
2021. jún. 27. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Autókról beszélünk, szóval nyilvánvalóan nem 50ccm brümmögő biciklis jogsiról beszélünk, hanem B kategóriáról (minimum).
2021. jún. 27. 14:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi guis, azt hiszem tényleg Swift lesz ebből. :)
2021. jún. 29. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Helyes jövök vezetem a swifted
2021. jún. 30. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!