Első autónak gondoltam, mi a véleményetek?
Mivel japán autó párti vagyok, ezért japán modellt ajánlanék elsőnek. Ha van egy kicsivel több pénzed, és nem gond a kicsivel nagyobb fenntartási költség akkor pedig még a német autókat ajánlanám, a Volkswagent vagy az Opelt Astra G.
Ha meg már francia akkor én inkább egy Dacia-t vennék, Sanderot, vagy Logant, minél fiatalabbat. Az is elég francia már, egyszerű kipróbált Renault technika, nem a legújabb a műszaki tartalma, egyszerű tervezés de olcsón fenntartható(olcsóbban mint egy Renault), egyszerű és strapa bíró, és hasonlóan franciásan kényelmes mit egy Renault.
Ha már 1999-2002-es Renault kell akkor én inkább egy minél fiatalabb Dacia-t ajánlanék minél kevesebb futott kilóméterrel, mivel ugyanaz a technika csak egy sokkal újabb, sokkal fiatalabb csomagolásban(Logan vagy Sandero).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!