Hogyan lehet egy robogoba beleszerelni xenon szettet?
Figyelt kérdés
AZ lenne a kerdesem hogy egy robogoba hogyan lehetne beleszerelni a szenon szettet? Mi lenne a menete? Annyi lenne az egesz hogy a kabelt amin jon az aram a kortenek azt racsatlakoztatom a xenon dobozara es kesz? Kelrke ovjatok a durva valaszoktol!2010. aug. 26. 23:56
11/19 anonim válasza:
Városba direkt nem engedem el azt a motorost, aki refivel közlekedik. Mért is ?? Nem elég a tompított? Aki el akar az úgyis elenged, aki meg nem néz a tükörbe annak olyan mind1 mivel jössz. Azt utálom még amikor húzza egy robogós hogy engedjem át, na azért is keresztbe állok ha van rá mód egy 18 méteressel.
12/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolso en nem azert akarok xenon hogy huh de nagy vagyok csupan azert mert tettszik es szeretnem...
2010. aug. 28. 10:57
13/19 anonim válasza:
Ezt a sok fröcsögő férget... Na , ha megtudod nézni a robogód jelenlegi izzójának tipusát, gy tudsz keresi bele xenon szettet. Pl ha H7 van benne, akkor olyat. Igazából nem nagy dolog, a gyári izzó csatira dugod a xenon trafót, és abból megy a kábel a xenon fejre ami bemegy a halogén helyére. De hihetetlen mennyi féreg takony kiskölök van itt...
14/19 A kérdező kommentje:
Utolso na latod ilyen valaszt vartam amilyet te irtal...:) Amugy hogy tudom meg hogy pl h7-es azt kell ismerni vagy irja rajta?
2010. aug. 28. 20:29
15/19 anonim válasza:
A Simson a legjobb, attól hogy 25 éves vagy, még egy kis senki lehetsz. Na gyere késelni a 8. kerületbe.
16/19 anonim válasza:
Milyen robogó amúgy? Az izzóról tudsz egy képet csinálni?
17/19 A kérdező kommentje:
Utolso elotti mit irtal a simson a legjobb? Ne rohogtess avval a becsomagolt szarral vazze amugy cigo vagy h keselni akarsz vkiverl v mi van? Jajj kezdodik a rajkodas! Utolsonak pedig Piaggio Typhoon a robogo kepet majd csak delutan vagy holnap tudok csinalni!
2010. aug. 29. 10:03
18/19 anonim válasza:
10:33 vagyok.
60/4 henger, Keystone Racing dugattyú, ültetett hengerfej, könnyített kuplung, hengerre tervezett kipufogó..
Valószínűleg előbb vagyok 70-es, mint te a szutyok robogódddal
19/19 A kérdező kommentje:
60/4f azt leszarom kiterdekelt a szar simsonod majd az ut mellet integetek neked keystone dugattyu...ki kerdezte na meg ki nem szarja le...szar a simson na meg te is ugy aohyg vagytok aki nem engedhet meg maganak robogot irigykedhet meg tuningolhat simfost!
2010. aug. 30. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!