A csigavér autósiskolának még mindig rossz a hírneve, vagy megéri náluk tanulni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 13:26
1/8 anonim válasza:
Ismerősünk expressz képzésre fizetett be, ehhez képest 2 hónap után sem hívták sikeres KRESZ-vizsga után, hogy mehetne vezetni. Ennyit erről.
2/8 anonim válasza:
Ez most komoly?! Ez a neve az autós iskolának?
4/8 anonim válasza:
#1 A csiga nem egy gyors állat :)
5/8 anonim válasza:
Feléjük se menj !
Beiratkozás : 2021.07.
Elméleti vizsga 2021.09. (sikeres, pesterzsébeti iskola, zoglói vizsga)
Azóta semmi. Se oktató , se elsősegély oktatás.
Viszont jó drága.
6/8 anonim válasza:
Kb háromnegyed év az elejétől a végéig.
Április közepén iratkoztam be e-learningre, aztán egy jó hónapig rá se néztem az e-learningre (ami nagyjából 1 hét alatt letudható, de ha bekuckózól egy forrócsokival 3 nap is lehet) .
Elmélet tanulással Június 4.-én végeztem, mehettem kreszvizsgázni Július, 6.-án.
Onnantól kellett várni október elejéig, hogy kapjak egy kontaktot az oktatóhoz. Onnan 2-3 hét az első vezetésig, aztán ahogy kapod az időpontokat.
Valahogy így képzeld el :D
7/8 Botond1999 válasza:
Válassz másik iskolát. Bármelyik másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!