A Csigavér autósiskoláról mi a véleményetek?
Szeretném letenni a B kategóriás jogsit Budapesten, és nézelődök autósiskolák között. Eddig ezt találtam szimpatikusnak de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Milyenek az oktatók az oktatás, megéri-e ott tanulni, stb.
Köszönöm!
Köszi, utánanézek. :)
De arra továbbra is kíváncsi vagyok, hogy a Csigavér suli milyen.
Amikor 4 éve tanulni kezdtem, sok rossz véleményt halottam róluk, és hallottam jókat is.
Én nem őket választottam, de van ismerősöm, aki náluk vizsgázott és meg volt elégedve velük.
Eddig a családból hárman szereztünk rajtuk keresztül vezetői engedélyt.
Egyikünknek sem volt felhőtlen séta galop. De a családunk negyedik tagjánál kiütötték a biztosítékot. Ilyen lehúzásban egyikünknek sem volt része. A pofátlanság netovábbja : gyakorlati tanóra tavalyi szerződés szerint 3500ft/45 perc ( felkerekítve). Ami az oktatónál fizetve már duplájára ugrott több esetben mondván : “ne filléreskedjünk”
Arról a magasszintű tudatlanságról nem is beszélve amit egyes ott dolgozó alkalmazottak tanúsítanak . Persze biztos van kivétel!!
Panaszkodni lehet csak süket a fül. Védik a mundért. Van is mire , nagy pénz van az üzletben kétszer annyi a jelenkező mint az iskolák száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!