Mi a tapasztalat a Csigavér autosiskolárol, pestiek?
Szia,
segíteni szeretnék... én az OKTÁN autóssuliban tanultam. Nem jártam be, kaptam egy cd-t, otthon gyakoroltam, elmentem a kreszvizsgára, sikerült. Aztán én direkt a Szigethalmi sulit választottam, feljött az oktató a csepeli gyorsvasút végállomásához, rutinra lementünk Szigethalomra, (én vezettem oda is) gyakorlatilag 7 óra után vizsgáztam. Aztán a forgalom Csepelen ment, ami tök jó volt, mert a vizsga is ott volt. De mivel mindenki tudja, nem az oktatás alatt fogsz megtanulni vezetni, így teljesen ideálisan tökéletes volt minden. Nem húztak le. Az egész két éve 114,000 Ft-ba került. (számlára) Ja és az eü-t pedig a Mester utcában csináltam, ott is nagyon aranyosak voltak.
Ami a lényeg, szerintem egy nagyon becsületes és családias hangulatú iskola, kedvesek és nem húznak le. Aki megbukik valamilyen oknál fogva, annak oka van.
Ha kell az oktatóm neve és telefonszáma írj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!