Melyik autósiskolát válasszam Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kreszvizsgám már meglett szerencsére. A Csigavérnél csináltam meg.
Viszont azt mondták, hogy nagyon sok időt kell várni, hogy legyen szabad oktató/autó. Ez még önmagában nem is lenne nagy gond, viszont elég rossz véleményeket olvastam róla. :(
Valakinek van esetleg tapasztalata, illetve tud jó oktatót ennél az iskolánál? (Csigavér Nyugati)
Esetleg a Spurisulinál(Duna Pláza)? És bármilyen autósiskolánál ami a 13. kerületben van?
Köszönöm előre is!
(23 éves lány)
2021. febr. 16. 18:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak ezért kár váltani, bármelyik suliban belefuthatsz egy rossz oktatóba. Én amúgy a Csigánál csináltam, de annak már 10 éve, és nem az általad preferált környéken.
HA viszont úgy érzed, hogy valamiért nem jó számodra az adott oktató, ne félj oktatót váltani.
2/2 anonim válasza:
13.kerben a LikeDrive-nak nagyon jó híre van. Igen, drágábbnak tűnnek, de sajnos az saját tapasztalat, hogy olcsó húsnak híg a leve. SOKKAL több pénzt szórtam el egy olyan iskolában, ami olcsónak hirdette magát, de a hozzáállásuk, az oktató viselkedése, “tanítása” katasztrófa volt, a 2 hetenkénti időpontokról a gyakorlatra nem is beszélve (nem Csigavér, de egy hasonlóan elterjedt iskola, gyorsnak hirdeti magát - szerintem ebből sokaknak le fog esni, kikre gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!