Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha az autószerelő a tudtom...

Ha az autószerelő a tudtom nélkül TÖBB alkatrészt cserélt ki a kértnél akkor köteles vagyok fizetni a már kész autó szervízéért?

Figyelt kérdés

Tehát tegyük föl elviszem az autót, hogy kuplung csere lenne. Oké, kicseréljük, rendben, adnak egy körülbelüli árat, mert még nem tudják mennyi lesz az új kuplung ára. Oké, rendben, várok. Kész az autóm, hívnak, hogy minden faxa, mehetek érte, kicserélték a kuplungot, de észrevették, hogy ez meg ez még nem jó, azokat is kicserélték.

Én ezeket nem kértem, elmondtam neki, hogy hátőő oké, köszönöm, de nem kellett volna (azt hittem ajándék, bár furcsálltam) és mondja, hogy a számla ennyi és ennyi. Ezen meghökkentem, mert akkro esett le, hogy az általuk kicserélt "bónusz" alkatrészeket is ki akarják fizettetni velem.

Mondom neki: Bocsi, de csak a kuplungot fogom kifizetni, ugyanis azt kértem. Nem kéretem, hogy nyúljatok bele a környékébe is.

Most én vagyok a hülye, de tényleg? Ha betörik az ablak a házamon, de kicserélik a komplett falat akkor fizessem ki? álljon már meg a menet.

Még mindig áll a dolog, az autót nem vittem el, emrt akkor elismerem, hogy megjavították és ki KELL fizetnem. De nem fogom, mert nem kértem.

Ezeket számolták még fel (tényleg kicserélték) a kuplung rögzítő tárcsa, a tárcsa tengelye, a váltó felőli tengely HÁZA és csapágyszett, KORMÁNYRUDAZAT (miaf?) és pedálösszeköttetés. Ezeket mondta nekem telefonba. Azzal raktuk le, hogy megkérdezi a főnökét, mert ez nekik szabályos és így kell eljárniuk.

Állapotfelmérés nem volt az autón, és tudtommal egy szerelő nem végezhet ilyet csak úgy, nm ítélheti meg, hogy egy 4 éves autónál mit cseréljen ki saját kedvére.

2021. júl. 5. 21:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet tudni mi történt ezután?

Egyik ismerősnek volt így, és nem engedték,hogy elhozza az autóját, míg ki nem fizetik.. az kb majdnem hasonló helyzetben volt,mint te.

Nálad hogy alakult ? Miben sikerült megegyezni? :)

2021. júl. 7. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!