Tpms viszajelző világít, 2,2 bár vam a gumikban, anyi az előírás is, miért van ez?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 07:50
2/11 anonim válasza:
Kérdés, mennyire volt előtte kalibrálva? Lehet, hogy 2,4 bárra, és veszített több, mint 5%-ot, így bejelez.
3/11 anonim válasza:
Valószőnűleg belementél egy kátyúba és kigyulladt a visszajelző. Reszetáld,cés elalszik.
4/11 A kérdező kommentje:
Hogy kell resetelni??
Dacia Duster.
(Sajnos könyv nincs, Mielőtt mondaná egy kötekedő!!)
Eddig jók a válaszok, csak nem tudom hol kell , hogy kell resetelni, használni a műszerfalat a nyomás dolgokhoz.
2021. júl. 5. 08:03
5/11 krwkco válasza:
google tmps reset dacia
6/11 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy 2020 as évjártat.
2021. júl. 5. 08:14
7/11 krwkco válasza:
És innen lehet használatit letölteni:
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. júl. 5. 08:32
9/11 anonim válasza:
A irányjelző karon van egy kis gomb, azt addignyomogstod, amíg megjelenik egy olyan menüpont, hogy Reset vagy valami ilyesmi, és utána kb. 5 mp-ig nyomva tartod a gombot. Ennyi. 2019-es Dacia Logan tulajdonos, a 3. válaszoló is én voltam, nem értem, miért kellett lepontozni.
10/11 A kérdező kommentje:
Okés, megbróbálom,
(Én neked is zöldtet adtam)
2021. júl. 5. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!