Nagy baj ha utánfutós tolatásnál égett kuplung szaga van a kocsinak?
5-ös nagyon jól mondja, hogy a ráfutófék lehet a baj oka.
Az utánfutóban vagy van automatikus kiiktató a tolatásnál vagy nincs. Ha nincs, akkor kézi kikapcsolást újabban nem raknak bele, mert azt az EU-ban tilos. (Nehogy a sofőr elfelejtse visszakapcsolni.) Ha valamikor szétszedték a féket, akkor az automatásat lehet úgy visszaszerelni, hogy ne működjön.
Azért az elég furcsa hogy nem tudod megkülönböztetni a kuplungot a féktől.
" Gyere mutasd meg hogy kell, nagyokos. "
Szerinted a kamionosok , teherautósok hogyan tolatnak be még ettől szűkebb helyekre ???
14. Köszi, illetve mindenkinek köszönöm aki segítő szándékkal írt, ment a +.
15. Nem tudom megkülönböztetni a kuplungot a féktől??? Ember neked értelmezési problémáid vannak, fog a fék a futón, ezért nagyobb a terhelés és ég a kuplung.
Tudom hogy betolatnak, de ez nem azt jelenti hogy csak a CE kategóriások tudnak vezetni. Mellesleg szűk helyre ők is lassan tolatnak, ha kell korrigálnak. Csak tudod egy 1.6 benzinen hamarabb lesz kuplungszag mint egy teherautón. Ja nem tudod.
Én meg azért írtam ember, mert te kuplung szagot irtál először.
" a végére égett kuplung szag van "
Majd kiderül hogy fog az után futó fékje.
AZért a kettő közt óriási különbség van !!!
És ezt megkellene különböztetni hogy kuplungszag , vagy fog a fék és annak van szaga!!!
Nem akartam ide írni de már több mint 30 éve kamionozok és több százezret mentem kisautóval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!