Új 3 hengeres kisautók közül melyiket ajánlanátok?
16 éves 60 lóerős Fiestámat cserélném le, egyedülálló vagyok ezért nem kell nagyobb/drágább kocsi. De mindenképp újat szeretnék, ami nekem fontos a ledes lámpa meg a digitális légkondi, meg azért menjen is valamennyire, de szerencsére ez már majdnem alap mindenhol.
Hosszú távra tervezek, tehát legalább 10 évre kb. Család nem hiszem, hogy lesz, már így is 10 éve egyedül vagyok
33/F
Az N a 20 éves gazdag hülyegyerekeknek való, akik versenyezni meg menőzni akarnak minden lámpánál. Én jóval komótosabban vezetek, bevallom szinte mindig betartom a sebességkorlátokat mert itt külföldön nagyon könnyen veszik el a jogsit, a 200 lovas kisautó meg arra való, hogy nyomják neki. Pláne fogyasztásba nem tudom mennyi, de én nem akarok naponta tankolni
Munkatársamnak a 30 N van, irigy vagyok persze ha lenne több pénzem gondolnék ilyenre is, de inkább elég a 125 lovas Yaris ami útra való mint az N ami inkább versenypályára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!