Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány percig tartott a forgalmi...

Hány percig tartott a forgalmi vizsgád?

Figyelt kérdés
Elvileg 50 perc a forgalmi vizsga, persze +/-5 perc nem oszt, nem szoroz...én viszont hetven percet vezettem és a 67-ik percben buktattak. Igazságos az, hogy vannak olyan programok/útvonalak, amelyek még kevesebbek is, mint 50 perc és főként autóúton/pályán kell vezetni, én pedig városi programot húztam, rengeteg piros lámpát kaptam, nagy forgalomban vezettem, minden feladatot teljesítettem és a visszaúton, a tanpálya előtt pár méterrel buktattak, ötven perc után? Ezek szerint akár nyolcvan percig is lehet valakit vizsgáztatni, míg mások rövidebb idő alatt megszerzik a jogosítványt?
2021. júl. 3. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát ja, mire vágtak meg?
2021. júl. 3. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Személy autó 15-perc

Teher 10-perc

Pótkocsi na az vagy 3-perc

Busz egy megálló.

1986 MHSZ.

2021. júl. 3. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Balszerencsés dolog, de igazságosnak igazságos. Egyrészt a való életben is rengetegszer fogsz olyan helyzetbe kerülni ahol a tervezett út jóval hosszabb lesz a forgalom, piros lámpák, stb miatt. Másrészt a KRESZt ugyanúgy be kell tudni tartani 80 percig is, mint 60-ig.
2021. júl. 3. 20:21
 4/8 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

B kategória:

Az első 55 (megbuktam).

A második pedig 5.

B125 kategória:

15 perc rutinnal együtt.

2021. júl. 3. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, szerinted az vizsga, hogy ha az 50 percből 20-at pirosnál állsz? Az útvonalat kell teljesíteni, ha te lassabban mész, legyen ez akár forgalmi okokból, akár saját belátásodból, az csak segít neked.
2021. júl. 3. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
🌳sz tudja🤷‍♂️ örültem hogy meg lett, oszt húztam haza...
2021. júl. 3. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

" én pedig városi programot húztam" - mint a vizsgázók többsége.

Az adott várostól függően lehet 15-20 vizsgaútvonal közül van egy lakott területen kívüli, autópályás vezetés, amit sok vizsgabiztos ki is vesz a listából.

Amikor én vizsgáztam pl összesen három útvonalból választhattam (húzhattam), és nem különösebben érdekelt, hogy miért nem tolta elém az összes lehetőséget.

Mondhatnám, írhatnám, hogy milyen szemét volt a vizsgabiztos, olyan helyeken kellett vezetni ahol előtte még nem is jártunk... holott rendes volt, egy-két alkalommal még segített is, ha akart volna, meg is buktathatott volna, de sikerült a vizsgám, nem néztem az órát mennyi ideig tartott, nem is érdekelt.

Azt már a vizsga előtt elmondta az oktatóm, hogy vizsga úrvonalakat nem lehet cakk-pakk begyakorolni, azok nem fixen rögzítettek, ahány vizsgabiztos annyi felé van kedvenc kitérőjük egyetlen útvonalon is, ahol a jobbkezes, egyirányú utcából balra kanyarodás, megfordulási feladatokat kérik.

A vizsga útvonal különben is csak annyi, hogy azon van 3-4 közlekedési csomópont, amit érinteni kellene, de már az sincs megszabva, hogy melyik irányból kell oda érkezni, és senki nem is ellenőrzi, ha másfelé mennek, a közlekedési szabályok ott is érvényesek, azokat kell betartani.

2021. júl. 3. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem kb. 55, 14, 1, 60.

Van, aki úgy buktattak ott, ahol vizsgáztam, hogy el sem indult.

Legenda vagy sem, de az volt a baj, higy előbb indította be a motort, mint ahogyan az övet bekötötte.

Utolsó percben me gyirshajtás miatt.

A vizsgabizotos már mondta, hogy nagyon jól vezet, sikeres a vizsga.

Ekkor valamiért az illető gyorsítani kezdett, s már bukott is.

2021. júl. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!