Hány percig tartott a forgalmi vizsgád?
Személy autó 15-perc
Teher 10-perc
Pótkocsi na az vagy 3-perc
Busz egy megálló.
1986 MHSZ.
B kategória:
Az első 55 (megbuktam).
A második pedig 5.
B125 kategória:
15 perc rutinnal együtt.
" én pedig városi programot húztam" - mint a vizsgázók többsége.
Az adott várostól függően lehet 15-20 vizsgaútvonal közül van egy lakott területen kívüli, autópályás vezetés, amit sok vizsgabiztos ki is vesz a listából.
Amikor én vizsgáztam pl összesen három útvonalból választhattam (húzhattam), és nem különösebben érdekelt, hogy miért nem tolta elém az összes lehetőséget.
Mondhatnám, írhatnám, hogy milyen szemét volt a vizsgabiztos, olyan helyeken kellett vezetni ahol előtte még nem is jártunk... holott rendes volt, egy-két alkalommal még segített is, ha akart volna, meg is buktathatott volna, de sikerült a vizsgám, nem néztem az órát mennyi ideig tartott, nem is érdekelt.
Azt már a vizsga előtt elmondta az oktatóm, hogy vizsga úrvonalakat nem lehet cakk-pakk begyakorolni, azok nem fixen rögzítettek, ahány vizsgabiztos annyi felé van kedvenc kitérőjük egyetlen útvonalon is, ahol a jobbkezes, egyirányú utcából balra kanyarodás, megfordulási feladatokat kérik.
A vizsga útvonal különben is csak annyi, hogy azon van 3-4 közlekedési csomópont, amit érinteni kellene, de már az sincs megszabva, hogy melyik irányból kell oda érkezni, és senki nem is ellenőrzi, ha másfelé mennek, a közlekedési szabályok ott is érvényesek, azokat kell betartani.
Nekem kb. 55, 14, 1, 60.
Van, aki úgy buktattak ott, ahol vizsgáztam, hogy el sem indult.
Legenda vagy sem, de az volt a baj, higy előbb indította be a motort, mint ahogyan az övet bekötötte.
Utolsó percben me gyirshajtás miatt.
A vizsgabizotos már mondta, hogy nagyon jól vezet, sikeres a vizsga.
Ekkor valamiért az illető gyorsítani kezdett, s már bukott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!