Max 1 - 1.5 millióért lehet olyan kocsit venni ami gyorsan eléri a 150-200 km/h sebességet?
Figyelt kérdés
Ha igen, mik ezek a típusok? Természetesen nem megbízhatóság bajnokot keresek, de azért haza tudjak menni vele az adás-vétel után (akár +250 km táv). A többi legyen az én bajom...2021. júl. 3. 12:24
1/11 anonim válasza:
Akármelyik 250 lóerő feletti turbóbenzin.
2/11 anonim válasza:
Az ilyen emberek amúgy minek vannak? Már ne haragudj...
Aki komolyan gyorsulás (azaz nyomaték) alapján választ autót, főleg ha a 150-200km/h közötti adat érdekli, annak biciklit sem adnék, nemhogy jogosítványt, meg autót. Mennyivel szebb hely lenne ez a sárgolyó, ha az ilyen emberek nem léteznének, akkor talán nem kellene naponta háromszor olvasni, hogy meghalt egy család egy balesetben és hasonlók (amikből legtöbbször pont az ilyen hajnali gyerekek jönnek ki sértetlenül).
3/11 A kérdező kommentje:
Hát most kíváncsiságból beírtam hahu-n az alábbiakkal (+250 LE, <1.6 millió, benzin, érvényes forgalmi) de csak totál lomhának tűnő 2,5 tonnás SUV-okat meg S-Type Jaguart és bálna merciket/audikat dobott ki. Kötve hiszem, hogy ezek annyira megtudnának indulni 200-ig olyan műszaki állapotban (amelyben gondolom ennyi pénzért vannak). És inkább kisebb kasztnis kocsikra/hot-hatch-ekre gondoltam.
2021. júl. 3. 12:35
4/11 A kérdező kommentje:
#2: Kérdésem amúgy tisztán elméleti. Érdekelnek az autók és amúgy "csak" egy Skoda-m van.
2021. júl. 3. 12:37
5/11 anonim válasza:
Vannak ott Volvo S80 T6-ok is. Azok kifejezetten jól mennek 200-ig a hosszú 4-es automata miatt. 230-ig el tudod küldeni harmadikban :D
6/11 anonim válasza:
Ez elvileg 6,7 másodperc alatt gyorsul fel százra, már ha jó állapotban van.
8/11 anonim válasza:
Nekem H Astrám van 2.0 turbó benzin, elég könnyen eléri a 200-as utazót, én kint Németországban 180-al jártam vele, ahol lehetett, azt kényelmesen tudta, cserébe elég sokat eszik. 170 lovas, cserébe 1100 kg az egész, lehet vele meglepit okozni. Én kerek 1 gurigáért vettem, viszont az alkalmi vétel volt, de 1,5 milláig szerintem jó alternatíva lehet.
9/11 anonim válasza:
Opel 2.0 turbo, VW 1.8T, merciből esetleg van 2.0 kompressor 192 lóval vagy valami nagy köbentis benzines akármit.
10/11 anonim válasza:
OCTAVIA 1.8 T RS az első generációból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!