Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó indításánál nem fordul...

Autó indításánál nem fordul semmere sem a kulcs, ilyenkor mi a tetendő?

Figyelt kérdés
fiat punto 1.2 az autó

2021. júl. 2. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kormányzár?

Mozgasd meg a kormányt, miközben fordítod a kulcsot.

2021. júl. 2. 08:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Kormányzár volt, nagyon szépen köszönöm
2021. júl. 2. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szívesen
2021. júl. 2. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Jesszusom, friss jogsi?
2021. júl. 2. 08:21
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
még ropogós
2021. júl. 2. 09:26
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell ehhez feltétlenül friss jogsisnak lenni. A saját autóm sosem csinált ilyet, céges autó viszont igen. Először én sem tudtam, hogy mi a fene van. Pedig akkor már 11 éve vezettem.
2021. júl. 2. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
81%
6 éves jogsival jártam én így. Az akkori autómon a kormányzár úgymond ki volt iktatva mert gond volt vele valamikor régen még az előző tulajnál. Én megszoktam hogy az nincs mert csak azt az autót használtam évekig. Aztán az autó viharkáros lett, ment a bontóba. Vettem helyette másikat ahol rögtön megtapasztaltam ezt a jelenséget pontosan akkor amikor ki lett fizetve, megvoltak a papírok és már vittem volna haza. Akkor volt hogy beültem és nem akart fordulni a kulcs. A kereskedő srác meg mondta hogy picit mozgassam meg a kormányt és úgy fordítsak.
2021. júl. 2. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!