BMW E46 új kulcs? Tanítás?
Figyelt kérdés
Adott egy E46 2002 BMW, vettem hozzá netről egy új kulcsot mert a régi 20 évesen már-már sárgás volt a jel + nem is tetszett annyira a formája. Lett hozzá egy újabb fajta BMW kulcs, 5ös BMW (talán), start-stop kinézete van, azonban kilehet belőle fordítani a kulcsot, aféle Upgrade cucc. Kaptam hozzá mindent, az összes cucc ami kell hozzá benne van a kulcsba. A baj a következő: Rátanítottam a kulcsot, hogy nyissa-zárja az autót, és el is indította. Később csak a gyújtást adta rá és nem indul el az autó. A régi kulcsával elindul szépen, majd kiveszem és berakom az újat és elindítja azzal is. Csak akkor indítja el ha előtte ráadom a gyújtást a régivel és az újat berakom. Miért van ez, és hogyan lehetne megoldani hogy indítson az új is egyből?2021. márc. 24. 18:28
1/3 anonim válasza:
Tippre a benne lévő RFID chip nem passzol és az immo nem engedi indítani. Márkaszervizben gyorsan megoldják.
2/3 anonim válasza:
Igen az immo nem ismeri fel a kulcsot.
Vagy kulcsban kell lenni egy kis fekete színű majdnem téglatest alakú chipnek, azt tudod átrakni és menni fog, vagy magán az áramkörön van a jeladó.
Fel lehet tanítani az új kulcsot is
https://www.youtube.com/watch?v=aXwOnMayaLw
ezt találtam hirtelen.
3/3 anonim válasza:
Bocsánat a videó csak a távirábnyítóhoz jó, az indításhoz eszköz kell, azt egy szerelő tudja megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!