Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan nyissad ki a kocsit?(tö...

Hogyan nyissad ki a kocsit?(többi lent)

Figyelt kérdés
W210 E osztályról lenne szó. Az akkumulátor sajnos gatya lett így a kulcs nem nyitja ki (a rendes fém kulcs ami a távirányítóval van az már vételnél nem volt meg). Tehát hogy tudnám legalább a motorháztetőt felnyitni, hogy rátöltsek az aksira és a távirányítóval kinyissam?

2021. jún. 21. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

W210nel nem is motortérben van az akksi.

Vagy hivsz olyan embert aki ki tudja neked nyitni vagy betorsz egy ablakot.

2021. jún. 21. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Alulrol adj aramot neki, az oninditonal meg kinyitod.
2021. jún. 21. 18:44
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

TELSZÁM:188

Magyar autóklub segélyszolgálata

2021. jún. 21. 19:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem a motortérben van de onnan lehet bikázni annyira, hogy távirányító már ki tudja nyitni. Legalábbis ez az elmélet. Autóklubon gondolkodtam de nincs előfizetésem.
2021. jún. 22. 05:57
 5/10 krwkco ***** válasza:
100%

"Nem a motortérben van de onnan lehet bikázni annyira, hogy távirányító már ki tudja nyitni."

2-es zseniálisan leírta a megoldást.

Az önindító közvetlen kapcsolatban van az akksi plusszal. A motortérbe alulról benyúlva kitapogatod az önindítő vastag kábelének a bemeneti pontját és oda kapcsolod a bika pluszt. Utána a negatívval csatlakozol a földhöz.

A sorrend fontos. Csatlakozásnál először a plusz. Levételnél először a minusz.

2021. jún. 22. 06:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy off, de aksi cserélnél, bikázásnál egyszerűen fogalmazva: a pozitív legyen fent több ideig. Amikor rárakod akkor először a pozitívat rakod fel, mikor leveszed, akkor meg a pozitívat veszed le később. Ez azért fontos, mert az egész kasztni a negatív (test) és könnyü zárlatot okozni a villáskulccsal ha nem jó sorrendben csinálod.

Amúgy a 2-es faszán elmondta a lényeget.

2021. jún. 22. 09:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Kerestem “szakembert” de nem vállalták.. Mindegy is, neki állok majd a leírt módszer alapján.
2021. jún. 22. 10:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
2es vagyok. Kb. 5 perc alatt megoldható. Egy akksi meg egy bikakabel kell. Krokodil emelovel ala emelsz, egy bakot beraksz, alafekszel. Nem tudom milyen motoros de pl a 2.2nek tok jo helyen van az oninditoja.
2021. jún. 22. 18:29
 9/10 A kérdező kommentje:
270 cdi. Sajnos annyira megette az idő a küszöböt meg az emelési pontot, hogy inkább nem erőltetem a dolgot. Nem akartam nyakba venni a 2.1T súlyú kocsit.(lengőkarnál meg nem tudtam megemelni, eléggé rossz helyen is áll az autó) Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, másnak biztos nagy segítség lesz! Mentek a zöldek!
2021. jún. 25. 05:56
 10/10 Hőmérő ***** válasza:

Szia!

A csomagtér zár mechanikusan nyitható kulccsal, ezt keresd: www.villamautonyitas.hu

2021. júl. 2. 18:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!