Hol kell megemelni egy autót ha alá akarok bakolni?
Kérlek sehová ne tedd. Aki egy autót nem tud felemelni se, az ne akarjon rajta csinálni semmit.
Ha én azt sem tudnám, hogy a láncfűrész melyik végét kell megfogni, akkor te javasolnád nekem, hogy elmenjek fát vágni egyedül? Na ugye...
A saját életeddel miért játszol? Komolyan fontosabb az a párezer forint, amit megspórolsz a szerelőn, mint a testi épséged?
Az emelési ponton szoktam emelni. A bakot pedig az emelési pont mellé a küszöbél alá rakom. De nem csak csupaszon, hanem teszek rá minimum egy deszkadarabot. Igaz, hogy én a bakra nem szoktam ráengedni az autót, inkább csak a biztonság kedvéért van ott, hoyg ha valami gebasz lenne az emelővel.
Láttam már olyat, hoyg valaki a hossztartók, masszívabb merevítők alá teszi. Én oda még nem mertem. Főleg ha rá is engeded, félteném a gyári alvázvédelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!