Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akarom letenni az A1-es...

Most akarom letenni az A1-es jogsit és motort akarok vásárolni. Az lenne a kérdés, hogy milyen motor a Daytona Monster?? Sokat kell-e szerelni, megbízható-e stb.

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Még életemben nem hallottam róla, és a hahu-n sincs egy darab sem. Ezek alapján a kérdésedre, miszerint milyen motor, a válasz: ebben az országban ismeretlen. Sok sikert az alkatrészkereséshez...
2021. jún. 20. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem Ducati Monster?
2021. jún. 20. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, tényleg létezik. Attól tartok, hogy Magyarországon nincs is ilyen, és amúgy se lehet túl gyakori, úgyhogy nem hinném, hogy lennének ezzel kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok.
2021. jún. 20. 11:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne szivasd magad egy ilyennel!

Keress egy fain CBR 125-öt, eteleg egy KTM Duke 125-öt.

Van hozzájuk alkatrész, szerviz.

Nem utolsó szempont, hogy CBR-ből korrekt állapotút talász fél milla környékén is!

2021. jún. 20. 12:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyorsan rákerestem, hogy mi ez, és ha jól látom, egyike a japán technológiát lemásoló, vagány kinézetet kölcsönzó kínai márkáknak. Ha újonnan veszed, valószínűleg nem lesz vele gondod párezer km-ig. A baj akkor van, ha mégis, mert nemigazán találtam alkatrészt hozzá, illetve eladni sem lesz könnyű, mivel full ismeretlen márka itthon. Szerintem ne ilyet vegyél.
2021. jún. 20. 16:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, sokat segitettetek, megértem, hogy nincs hozzá alkatrész, inkább egy CBR 125-be ruházok be! :D
2021. jún. 20. 18:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Regebbi 2t-ben miert nem gondolkozol?

Joval jobban motorozhatoak mint a 125 4t.

2021. jún. 20. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokkal igénytelenebb, egyszerűbb egy 125 4T fenntartása, illetve az a 125 2T, ami "jóval jobban motorozható", az már rég nem fér bele a 11 kW-ba, azaz nem vezethető A1-es jogsival.
2021. jún. 20. 22:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Rengetegnek 11kwos papirja van.
2021. jún. 21. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze a régi 125-ösök...

Mennének mint állat, de már mind kóklerek által 3x "felújított" szar. Olyan megbízhatatlanok, mint a huzat, hónapokig lehet keresni pl. egy használható NSR-125-öt ami még korrekt áron is van.

Nagyon könnyű velük befürödni, tuti nem vennék 2T-t-hacsaknem motorszerelő vagy.

2021. jún. 21. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!