Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akarok venni egy Audi TT...

Most akarok venni egy Audi TT MK2. 2liter TDI dizelest. Nektek mi a véleményetek egy ilyen autóról?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 22:34
1 2
 1/19 D. Brasco ***** válasza:
79%
Az hogy ilyen autót dizel motorral venni,kb olyan mint begombolt hosszú bőrkabátban hugyozni.....
2021. jún. 9. 22:52
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Az Audi TT nagyon fain kisautó, de tényleg ebbe benzines illik.
2021. jún. 9. 22:55
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Határozott elképzelésed van, nem tudom mi alapján vennél dízelt, de ha neked sincs igazából ötleted, akkor inkább benzinest.
2021. jún. 9. 23:01
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

3as

Azért, mert Mk2es TTből nagyon sok dízel van, az a korszak, mikor a dízel a csúcson volt eladásokban.

2021. jún. 9. 23:11
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is valami hasonló jutott eszembe, mint egyesnek.

Ezt csak egy kabrió változattal lehetne tetézni. Szép, vonóhorgos kabrióval.

2021. jún. 9. 23:57
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet benzinesben veszünk.
2021. jún. 10. 00:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi bajod a vonóhorgos kabrióval? Tilos lakókocsit/sátras futót húzni nyitott tetővel?

2021. jún. 10. 06:27
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ideje lenne már kinőni ezeket a dízel nem való kombin meg szedánon kívül semmibe hülyeséget...

Egyébként a 2.0 TDI teljesen jó alternatívája az 1.8 TFSI-nek, belépő szint a típusnál, aki nem akarja kifejezetten küldeni neki, annak több, mint elég a teljesítménye, az alacsony fordulaton rendelkezésre álló nyomaték meg kifejezetten jól autózhatóvá teszi a mindennapokban is. Ráadásul ezek sokkal jobb motorok, mint a korai ilyen benzinesek.

Egyébként nekem sose volt meggyőző a TT, valahogy túl kicsi minden tekintetben. A korabeli VW "sportkocsit" vettem inkább helyette, nem bántam meg.

2021. jún. 10. 07:26
 9/19 anonim ***** válasza:
34%

“ Ideje lenne már kinőni ezeket a dízel nem való kombin meg szedánon kívül semmibe hülyeséget...”

Ja, hogy magyarisztán még itt tart. Akkor még mindig pont 20 évvel vagytok lemaradva mentalitásban. Bezzegországokban már annyira a belsőégésűek is leáldozóban vannak.

2021. jún. 10. 07:52
 10/19 anonim ***** válasza:
49%

“ Tilos lakókocsit/sátras futót húzni nyitott tetővel?”

Nem tilos, ahogy rántott parizert gyorsrizzsel enni sem.

És a zokni szandállal sem tilos.

2021. jún. 10. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!