Most akarok venni egy Audi TT MK2. 2liter TDI dizelest. Nektek mi a véleményetek egy ilyen autóról?
3as
Azért, mert Mk2es TTből nagyon sok dízel van, az a korszak, mikor a dízel a csúcson volt eladásokban.
Nekem is valami hasonló jutott eszembe, mint egyesnek.
Ezt csak egy kabrió változattal lehetne tetézni. Szép, vonóhorgos kabrióval.
Mi bajod a vonóhorgos kabrióval? Tilos lakókocsit/sátras futót húzni nyitott tetővel?
Ideje lenne már kinőni ezeket a dízel nem való kombin meg szedánon kívül semmibe hülyeséget...
Egyébként a 2.0 TDI teljesen jó alternatívája az 1.8 TFSI-nek, belépő szint a típusnál, aki nem akarja kifejezetten küldeni neki, annak több, mint elég a teljesítménye, az alacsony fordulaton rendelkezésre álló nyomaték meg kifejezetten jól autózhatóvá teszi a mindennapokban is. Ráadásul ezek sokkal jobb motorok, mint a korai ilyen benzinesek.
Egyébként nekem sose volt meggyőző a TT, valahogy túl kicsi minden tekintetben. A korabeli VW "sportkocsit" vettem inkább helyette, nem bántam meg.
“ Ideje lenne már kinőni ezeket a dízel nem való kombin meg szedánon kívül semmibe hülyeséget...”
Ja, hogy magyarisztán még itt tart. Akkor még mindig pont 20 évvel vagytok lemaradva mentalitásban. Bezzegországokban már annyira a belsőégésűek is leáldozóban vannak.
“ Tilos lakókocsit/sátras futót húzni nyitott tetővel?”
Nem tilos, ahogy rántott parizert gyorsrizzsel enni sem.
És a zokni szandállal sem tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!