Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most akarok venni egy Audi TT...

Most akarok venni egy Audi TT MK2. 2liter TDI dizelest. Nektek mi a véleményetek egy ilyen autóról?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, ez a sok hülye "szabály", meg okoskodás. Kérdező, válassz te, az autó jo, a 2.0 TDI motornak vannak nyűgjei, de alapbvetően szintén jó motor.
2021. jún. 10. 07:58
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
11 nem a szabály, de volt egy mx-em, meg egy másfél tonnás limuzin. Valahogy nem jutottam arra, hogy az mx-re kéne a vonóhorog. És nem a divat miatt.
2021. jún. 10. 08:11
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Miért van olyan érzésem hogy savanyú a szőlő? Végtére is könnyebb ismeret nélkül degradáló véleményt alkotni, mint kipróbálni.

2021. jún. 10. 08:12
 14/19 anonim ***** válasza:

“ Miért van olyan érzésem hogy savanyú a szőlő? ”

Nem tudom miért van olyan érzésed. Nem látok a lelkedbe.

Nem is értem. Irigynek kellene lennem, mert valaki szerint a kabrióra való a vonóhorog? Mint írtam nekem is volt, kabriót normál esetben az ember vagy bulinak vesz fiatalon, vagy második autónak. Ezért nem annyira szokványos a vonóhorog rá.

2021. jún. 10. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Az a gáz, hogy a vonóhorgon rugóztok úgy, hogy szó sem volt vontatásról.
2021. jún. 10. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

15# bocs. Akkor folytassuk a bőrkabátbanhuggyozós ágat.

Annak a létjogosultságát még nem kezdte el bizonygatni. :)

2021. jún. 10. 08:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért létezik, mert van rá kereslet, akkor sem voltak hülyék mikor eldöntötték, hogy gyártják dízellel is. Tudták, hogy fogják venni, és hopp igazuk lett.
2021. jún. 10. 21:55
 18/19 A kérdező kommentje:

2021 augusztusában vettem egy 2012 gyártású Audi TT MK2 Tdi. -T.

Tökéletesen pörög nincs vele gond, igaz néha van egy-két kopóalkatrész csere, de ez benne van a pakliban. Kb. 15ezer km múlva teszem bele a 300ezret. Semmi gond vele. Egy igazi kis pörgős autó, igaz a benzinessel nem

Veszi fel a versenyt, de a feelinget hozza.

Úgyhogy én nyugodt szívvel tudom ajánlani

2023. dec. 23. 21:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Na ez a beszéd. Gratula hozzá, és további sok balesetmentes km-t. Az Mk1-es TT már most megbecsült youngtimer, lassan az Mk2 is az lesz, az értéke is stagnálni, vagy akár nőni fog.
2023. dec. 23. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!