Ki ismeri ezt az autót?
Audi Q7 3.0 motor TDI
2006os évjárat. 184.000km
Vannak akik azt mondják hogy rossz es öreg. De van aki meg azt mondja hogy ebből a fajtából az idősebb jobb és strapabíró. Van akinek van hasonló autoja? Es tapasztalatok?
"Unalmas sztereotípiák és előítéletekkel teli válaszokat láttam, az autóról semmi értelmeset nem látok."
Az elmúlt 10 évben egy rakás olyan kérdés volt a "milyen öreg, prémium autót vegyek" kategóriában, persze mindig a leglcsóbbakat linkelték mert forrás sosem volt rá.
Egy rakás olyan kérdés volt, hogy BMW/Mercedes/Audi XY problémám van, aztán amikor kiderült hogy a javítás gazdasági totálkár akkor jöttek a "hogyan taknyoljam meg kérdések".
Valszeg mivel több ezer ilyet láttak már itt a közlekedésben ( én is ) és a kérdésben semmi nem utal másra, ezért valszeg mindenki ugyanarra gondolt hogy jött megint Ruppótlan Jóska egy 15 éves lepusztított, tekert órás luxusautót venni, amihez 4 fékbetétre nincs pénze. Lehet a kérdező nem ilyen,de a legtöbb kérdés az eddig ilyen volt. Teljesen normális, hogy mindenki arra asszociál, hogy itt a következő.
Teljesen már az, ha veszel egy 15 éves ex prémiumot amiben valósan alacsony a futás és az állapota valamint a VÉTELÁRA is ezt tükrözi, meg az is más amikor megveszed a tekert órás legolcsóbb dízel Q7-et és még ebbe sem tankolsz 5000nél többet ( és akkor mi lenne egy 4.2-nél? :D ). Tudod van a kutas, BMW-s vicc, hogy 2000-ért... :D
A kérdező semmit nem mondott mi a szándéka, csak feltette azt a kérdést, amit a legtöbb ruppótlan vásárló :D
Nézd meg, a válaszaiban is csak mellébeszél, tudja mennyi van a zsebében, mindenki egy irigy g3cI de még véletlenül sem írja le, hogy NEM EGY PUSZTULATOT AKAR VENNI, hanem egy jó állapotú Q7-et.
Most megnéztem már a mobile.de-n, a legolcsóbb ilyen Q7-ek 7000 eurotól indulnak de kapsz ilyen futással 18 000-ért is. Azért nem mindegy, hogy egy két milliós Q7-et vennél meg vagy egy 6 milliósat, az ára tükrözi az állapotát ( általában ). Vagy épp azt mondod, hogy: "ez az álmom, baxxa az annyát" és ráalkudsz egy 70k km-esre 23 000 euroért.
Mi semmit nem tudunk, csak azt hogy a kérdező tipikusan ugyanúgy kérdez, mint amit az eddigi több ezer kérdésben láttunk. Én őt nem ismerem, valszeg a többiek sem,de ha kísérletet sem tesz a szokásos előítéleket eloszlatására..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!