Ki ismeri ezt az autót?
Audi Q7 3.0 motor TDI
2006os évjárat. 184.000km
Vannak akik azt mondják hogy rossz es öreg. De van aki meg azt mondja hogy ebből a fajtából az idősebb jobb és strapabíró. Van akinek van hasonló autoja? Es tapasztalatok?
Erre így valsz rohadt sokat költhetsz a köv 5 évben.
Viszont ennyi pénzből már kapsz olyan autót is, amivel sanszosan nem lesz probléma.
#4 Vagy szimplán tetszik neki, és "jó" áron van.
A 2006-os amúgy ugyanaz a motor, csak kicsivel gyengébb. Szóval az a strapabíróbb.
Ahogy viszont előttem írták: nyilvánvalóan át akarnak verni a futásteljesítménnyel. Vagy városban ingáztak vele, egy V6-os 3 literes dízellel...
#4 megtetszett az auto. De nem kell magyarazkodnom tudom mennyi van a zsebembe ;)
#5 eléggé ugy tűnik az auto mintha szinte alig lett volna használva. Nem mondanád meg hogy 2006os. Szerintem egy gazdag foszere lehetett aki alig használta. Egyébként külföldön és nem magyarorszagon nezelodom
Irigy emberből sok van.. de nem gondoltam volna hogy egy értelmes ember nincs mar Magyarországon:D
Nincsen semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!