Az autógyáraktól üzletkötőként rendelhetek e autót közvetlenül, a megrendelő részére?
Figyelt kérdés
hallottam, több autókereskedőtől, hogy csökkent az eladások száma, és több be is csődölt vagy csak már szervizt üzemeltet. Ezért fontolgatom, hogy szerződést kötök az importőrökkel és hazai gyártókkal.2021. jún. 28. 16:33
2/5 A kérdező kommentje:
Köszike. Írtam már 2 cégnek, a marketing igazgatónak, de még nem válaszoltak.
2021. jún. 28. 16:58
3/5 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mit válaszoltak.
4/5 anonim válasza:
"... na megint egy önjelölt ügynökpistike, hova is tettem....megvan, itt az udvarias elutasítás levélsablon, CTRL+C CTRL+V megszólítésban név átírva, mehet... Azt hiszem, kéne már valami asszisztenscsaj, van nekem más dolgom is mint hülye levelekre válaszolgatni."
5/5 A kérdező kommentje:
Mégis válaszolták 4/4. Megcsinálom nélküled is, ha nem köt velem szerződést 3 cég, majd köt a 4-ik!
2021. jún. 29. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!