6 órán át fel volt kapcsolva a tompított világítás! Beindult. Lehet baj ebből holnap reggel?
Sziasztok.
Véletlenül rajta hagytam a világítást az autón, most vettem észre. Lekapcsoltam, beindítottam, pöccre beindult. Holnap reggel nem lesz vele semmi gond igaz, ha mar beindult 6 óra után?
Ne aggódj!
Ha volt még benne annyi erő, hogy be lehetett indítani, és az újabb leállításkor -remélhetően - már nem maradt bekapcsolva semmi fogyasztó, akkor miért ne indulna be holnap reggel?
Az akkumulátornak tárolókapacitása van, nem pedig memóriája. ;)
/különben ha kiveszed a kulcsot, nagy valószínűséggel csak a parkolófény fog világítani, mivel a fényszóró védőrelén keresztül működi. Szóval a gyújtás levételekor, mindegy hogy milyen állásban hagytad a világításkapcsolót, csak a helyzetjelzők világítanak.
Na hát semmi probléma nem volt reggel sem!
Természetesen nem olyan régi.
2008-as Fiat Bravo. Akksi nem tudom mekkora, de megsimogattam reggel, hogy a balf@szságom végett is elindult simán. Persze nem a tompított világított, de most mar inkább kétszer nézem meg, hogy lekapcsoltam e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!