Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért tesznek vizes palackokat...

Miért tesznek vizes palackokat a kocsik elé?

Figyelt kérdés
Főleg autókereskedésekben látom, illetve olyan parkolókban, ahol az autók sokáig állnak használatlanul.
2021. jún. 26. 21:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%
De hol láttok ilyet? Komolyan kérdezem.
2021. jún. 26. 23:08
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Autók előtt, mögött.
2021. jún. 26. 23:12
 13/26 A kérdező kommentje:
Erre a válasz benne van a kérdésben. Persze nyilván gyakoribb kisvárosokban, kertes övezetekben, vidéken, ahol a nyestek valóban előfordulnak. Itt nálunk a (kis)városban az összes autókereskedésnél vannak, és magánparkolókban hagyott autók előtt is szoktak látni.
2021. jún. 26. 23:13
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
Városi legenda. Szart sem ér csak placebo. Ha nem rágja szét a nyest a kábeleket, az nem azt jelenti hogy működik, hanem hogy anélkül se rágta volna szét.
2021. jún. 26. 23:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Én a nyest ellen a kutyaszőrt hallottam, legalábbis itt mifelénk ez dívik. Nekem mondjuk alapból kutyás a kocsim, nem tudom, hogy tényleg használ e.
2021. jún. 26. 23:40
 16/26 anonim ***** válasza:
40%

Ha jól értem egy kis vízzel töltött (fel ne boruljon) vizespalack aminek a kupakja nincs rajta. HA fúj a szél akkor állítólag zörög mint egy orgonasíp.

Mondom, HA fúj a szél... és állítólag.

De ettől még a galamb telibeszarja a kocsit!!!!

2021. jún. 27. 02:32
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Ebben a melegben ha megszomjazik akkor tudjon inni az autó.
2021. jún. 27. 07:06
 18/26 anonim ***** válasza:
53%

Elvileg egy városi legenda szerint távol tartja a nyesteket. Kipróbáltam, nálam fütyülnek rá, nem zavara őket.

Macska engem nem érdekelne. Az nem rágja szét a kábeleket, nem szarik az autóra, semmi kárt nem csinál. A vizes palack a sajátomat sem zavarja.

Nyest ellen nekem egy elég gusztustalan módszer vált be. De ez legalább hatásos. Ahol az autó áll, azt a részt körbehugyozom. Nem kell naponta, hogy bűzölgő húgyszag legyen. Elég kb havonta egyszer. Azt már a nyest megérzi. Azóta sosem láttam még nyomukat sem.

2021. jún. 27. 08:39
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Olyan általános lehet, hogy hetek óta kellett kérdezgetni, mire kaptál rá választ :D
2021. jún. 27. 09:31
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
fotót krek még sose láttam ilyet
2021. jún. 27. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!