Miért szűntették meg a visszaválthatos üdítős palackokat?
"ahol én lakom ott visszaváltható a fém dobozos ital és bizony a szegények gyűjtögetik a kukákból "
Azért ne hagyd ki a sztoriból, hogy 25 Cent egy doboz/PETpalack visszaváltási díja, míg Magyarországon 1 kemény forint!
"Béci: ahol én lakom ott visszaváltható a fém dobozos ital és bizony a szegények gyűjtögetik a kukákból és elviszik visszaváltani."
Én speciel arról beszéltem, aki megvásárolja az adott terméket, az nem törődik a visszaváltással. És a te esetedben sem az viszi vissza, aki megvásárolta. Hiszen gyűjtögetik. Viszont a bazinagy szegénység miatt meg az sír, aki megvette az amúgy sem olcsó terméket. Viszont ezekszerint az átlag vásárló az általad hanyatlónak nevezett nyugaton ugyanaúgy szarik a visszaváltásra, mint a magyarok.
"Azért ne hagyd ki a sztoriból, hogy 25 Cent egy doboz/PETpalack visszaváltási díja, míg Magyarországon 1 kemény forint!"
Tök jó, hogy te tudod hol lakom :) Itt egészen biztos, hogy nem 25cent a doboz/palack, mert nem cent/font a hivatalos pénznem. Na de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Magyarországon visszaváltható a pet palack? Mióta? Most rákerestem, de csak egyetlen hírt találtam, amiben a budaörsi Tescoról volt szó, hogy ott visszaváltják. Meg hogy Szlovákiában 10 cent lesz a palack 2022-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!