500ezerig ajánlanál nekem egy autót, ezekkel az igényekkel?
Figyelt kérdés
Szervó,klíma,benzin ennyi az elvárás.2021. jún. 26. 20:33
2/9 anonim 

válasza:

1es vagyok. Abból is legfeljebb 2003-ig
3/9 anonim 

válasza:

valami japán kisautó
Pl: suzuki Swift-ignis, honda jazz, toyota Yaris,
Ezek a legmegbízhatóbb kisautók a tapasztalatok szerint.
Mivel neked 500 ezred van rá, igy fontos hogy a rozsdára figyelj.
4/9 anonim 

válasza:

1-es vagyok a kis swiftet azért javaslom, mert sok mindent kis kreativitással meg lehet rajta javítani. Én a féket pl magamnak csináltam rajta elől. Lehetőleg ne tesótól vedd! Mert a héten láttam hogy szúrták fingón a kis swiftet autómosóban. Elég volt csak fbn látni.
5/9 anonim 

válasza:

Esetleg nagyobb méretben Opel Astra F. Alkatrész bőven van hozzá, nem drága, könnyen javítható.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudtok esetleg linkelni olyan autot amit erdemes lehet megnezni?
2021. jún. 27. 07:04
7/9 anonim 

válasza:

Suzuk Swift glx régi 2001-2003
4-es mi az h fingón szurták? Amúgy engem is érdekelne miért álltak rá lakatosék/kolompárék a régi swiftekre? Érd a központjuk tele van swiftekkel és mindet ők árulják. Valami katalizátoros dolog, vagy mi az oka?
8/9 anonim 

válasza:

Peugeot 206. Most adtunk el egyet, a kurblis ablak miatt vas áron, működő klímával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!