Milyen autót vegyek ilyen igényekkel?
Figyelt kérdés
Max egy millió Ft - ig. Fontos, hogy keveset fogyasszon. Mert csak egy vidéki kisvárosban fogom használni munkába menet - jövet. Nő vagyok, az se utolsó szempont, hogy jól nézzen ki.2020. szept. 21. 14:07
1/13 anonim 

válasza:

Valamilyen ki Renault.Clio, Twingo...
Szerintem...
2/13 anonim 

válasza:

Semmilyet. Ne vegyél autót,mert csak nyeli a pénzt.
3/13 anonim 

válasza:

Ford Ka - csak hegesztesd meg a benzinbetöltő nyílásnál, mert általában, ha nincsen már megcsinálva, szétrozsdásodik. Viszont menyecskének szerintem ideális, motorikusan is csak jót tudok róla.
5/13 anonim 

válasza:

Én egy Suzukit vennék, olcsó, keveset fogyaszt és javítási költsége se magas.
6/13 anonim 

válasza:

5 Én is erre szavaznék, de amint írta: "Nő vagyok, az se utolsó szempont, hogy jól nézzen ki."
Ráadásul, ha a régi swiftekre gondolsz, akkor csak és kizárólag frontális és alacsony sebességű ütközésnél van esélye túlélni.
7/13 anonim 

válasza:

Ha kicsi a táv, motorban nem gondolkoztál?
8/13 anonim 

válasza:

Yamaha FZR. Használtan már fél millióért lehet kapni, keveset fogyaszt, nagyon jól néz ki.
9/13 A kérdező kommentje:
Motor jó ötlet, de haza felé szoktam boltba menni, sok mindent veszek, nagy a család.
Köszönöm szépen a tippeket!
2020. szept. 21. 15:20
10/13 anonim 

válasza:

#3: Ford Ka? Hát, írta, hogy nézzen ki jól, ez a kocsi meg a neve kétszer!
Szerintem egy II-es Suzuki Swift. 1 millióból kijön és megbízható. Tudom, mert 13 évig volt ilyenem és ha az éves olajcserét megcsinálod, kimegy a világból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!