Mit csináljak ? Mi ez a sárga jel
Figyelt kérdés
Ma elkértem a kocsit, hazafelé azt vettem észre,hogy a műszerfalon két jelet is mutat, az egyik motorhibát a másikat viszont nem tudom,mivel az a jel nincs egyik netes oldalon se.
Sárga színu, autó le van lakatolva
Fiat Punto 2005 kocsinak van ha számít valamit,remélem nincs nagy baja,mert apa jól meg fog büntetni érte
Pedig óvatosan vezettem
2021. jún. 26. 19:01
1/11 A kérdező kommentje:
Több netes oldalt is végig néztem,de nem találtam
Valaki segítsen
Mi lehet a baja a kocsinak
2021. jún. 26. 19:02
3/11 A kérdező kommentje:
Jó,de mi az a jel ahol az autó le van lakatolva
2021. jún. 26. 19:09
4/11 anonim válasza:
Tölthetnél fel képet róla (vagy rajzold le, ha nem tudod fényképezni)
7/11 anonim válasza:
Szerintem az immobiliser hiba jele lehet(ha van benne).
8/11 anonim válasza:
A sárga ikonok olyan meghibásodást, rendellenességet mutatnak általában, amik mellett a szervizig folytathatod az utadat.
9/11 anonim válasza:
#7 igen, az. Minden kocsiban ez jelenti azt a hibát.
10/11 anonim válasza:
a sárga motor lámpa egyébként nem motorhibát jelez; sok minden más is lehet, de elég súlyosnak gondolja a szoftver, hogy figyelmeztessen rá. Szerelőhöz kell vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!