Sárga index izzó nem jó a kocsiba, de a fehér igen. Most mit csináljak?
Mielőtt leállítottam kocsim 1 hónapja vettem bele sárgát mert zavart a fehér (borostyánsárgát szeretem meg az a szabályos) most, hogy ismét elővettem a kocsit megnéztem világító és jelző berendezések működését és a hátsó index nem működött. Megcsináltam.
Erre most, hogy jöttem a boltba hallom, hogy furcsán kattó hang jön, ez mint gondoltam az, hogy nem jó az izzó. Ismét nem villogott , szerencsére senki nem jött belém azonnal elhárítottam a hibát azzal, hogy a fehér izzót tettem bele.
Fehérre nincs semmi írva. A sárga 21w. Lángéknál vettem mutatva a fehéret és, hogy abból kérek sárgát. Vettem is 5-öt.
Nincs ilyen hiba. Nem függ össze az izzó színével. Ha jó minőségűt veszel, nem fog ilyen hamar kiégni.
A magam részéről Osram diadem van benne, ha nem világít, krómosan csillog, ha világít, borostyánsárga.
A sárga és a fehér között csak egy külső színréteg a különbség.
Mindkét fajta izzó pontosan ugyanúgy készül, ugyanazon a gyártósoron, csak a sárgánál van egy plusz lépés, a színezés.
Más baj van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!