Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sárga index izzó nem jó a...

Sárga index izzó nem jó a kocsiba, de a fehér igen. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mielőtt leállítottam kocsim 1 hónapja vettem bele sárgát mert zavart a fehér (borostyánsárgát szeretem meg az a szabályos) most, hogy ismét elővettem a kocsit megnéztem világító és jelző berendezések működését és a hátsó index nem működött. Megcsináltam.

Erre most, hogy jöttem a boltba hallom, hogy furcsán kattó hang jön, ez mint gondoltam az, hogy nem jó az izzó. Ismét nem villogott , szerencsére senki nem jött belém azonnal elhárítottam a hibát azzal, hogy a fehér izzót tettem bele.

Fehérre nincs semmi írva. A sárga 21w. Lángéknál vettem mutatva a fehéret és, hogy abból kérek sárgát. Vettem is 5-öt.

2020. júl. 6. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
HA sárga kell bele akkor a többi nem jó, akármi van ráírva.
2020. júl. 6. 14:36
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Nincs ilyen hiba. Nem függ össze az izzó színével. Ha jó minőségűt veszel, nem fog ilyen hamar kiégni.

A magam részéről Osram diadem van benne, ha nem világít, krómosan csillog, ha világít, borostyánsárga.

2020. júl. 6. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem égett ki. Nem villog. Másik kocsiba jó. Ez is osram.
2020. júl. 6. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:

A sárga és a fehér között csak egy külső színréteg a különbség.

Mindkét fajta izzó pontosan ugyanúgy készül, ugyanazon a gyártósoron, csak a sárgánál van egy plusz lépés, a színezés.

Más baj van ott.

2020. júl. 6. 18:59
 5/7 anonim ***** válasza:
AKooör próbáld meg a foglalat alján lévő kis rugós érintezőt feljebb hajlítani, hogy érintkezzen.
2020. júl. 6. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Elvittem szerelőhöz más okból, de megemlítettem neki. Köszönöm.
2020. júl. 6. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsánat, akadt a böngésző, aztán egy kicsit több o betű ment el...
2020. júl. 6. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!