Sárga folyás, pisilési inger, néha égő érzés. Huvelygomba lehet? Már többször kezeltem magam itthon nőgyógyász ajánlatára hüvelykupokkal. De valamiért mindig visszatér. Mit csinaljak? Kórházba nem szeretnék most menni a fent álló helyzet miatt.
Figyelt kérdés
Ma este savas kúpot használok, ezt is még a nőgyógyász írta, az előző megbetegedésemkor. Köszönöm, ha valaki ad tanácsot!2020. máj. 8. 23:42
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a gomba okozza a tünetek egy részét, de a pisilési inger, és az égő érzés (húgy)hólyag hurutra utal.
Én, erre tőzegáfonya tablettát javasolnék, napi 1, vagy 3x1, (attől függően, hogy melyik gyógytermék lett kiválasztva), illetve ha fokhagymát, vörös-, lila hagymát tudnál enni nyersen, például vajas kenyérrel, ezek kiválasztódnak a vizeleten keresztül, fertőtlenítik a húgyutakat, a fokhagymában pedig természetes antibiotikum van.
Mikor végig csinálod a hüvelygomba kúrát (nem tudom, van-e partnered, mert olyankor neki is kellene, különben úgynevezett ping-pong fertőzés jön létre közöttetek oda-vissza), a kúra után szükséges egy hüvelyflóra visszaállító, tejsavkúpos kezelés is.
2/2 anonim válasza:
Nem bakteriális fertőzés. Orvos nélkül Betadine hüvelykúppal, utána hüvelyi probiotikummal megpróbálhatod kezelni. Ha fáj a pisilés, és 10 percenként jársz, akkor fel is vagy fázva. A hugyúti fertőzésre körzeti orvos felír antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!