Régi ladába, wartburgba, hasonló szoci autókba kell valamilyen ólom oldatot tankolni, vagy elég a sima üzemanyag?
Elmegy a sima olommentessel is de hosszu tavon nem tul egeszseges neki(karburatort is szetcseszi)
Lehet kapni olom adalekot,nem art neki ha beleteszed.
Ja ha,a nagy szakertok lepontoztak.
4-es vagyok
Nekem Nivam volt(karburatoros) es mindig tettem bele adalekot.
Okostojasok mint 5-os:
“Megis koszontek jol voltak”
Pontosan “VOLTAK” mert regebben meg a kutnal olmos benzint tankoltak. Most meg teljesen olommentes es “szaraz”
Azt montam ugyis elmegy de jobb neki adalekkal ha a kedves lepontozok figyelmesen elolvastak!
6 a magyar filléraszó. Legalábbis a többség. Ha kell bele pár száz forintért adalék, azt már nem veszik meg. Ha nem könyököl ki a motor azonnal, akkor levonják a konzekvenciát, hogy “jóvan az úgy”.
Te meg jössz itt holmiféle tényekkel, ami nem fér bele a világképükbe, akkor lepontoznak. :)
7-es,pacsi :) Igazad van,erre mar rajottem parszor,foleg itt a gyakorin neha nevetseges neha meg felhaborito egyesek gondolkodasmenete.
Ki nem allhatom a magyarokat amugy(tisztelet a kivetel,vannak azert koztuk is normalis emberek,mint pl Te is)
Jaa,es gyorsan hozza kell tennem mielott jonnek az okos valaszok:
Nem vagyok roma! Roman vagyok es buszke is vagyok erre:)
Roman ellenes megnyilvanulasokat el sem fogom olvasni ugyhogy ne tessek ezzel faradozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!