Üzemanyagpumpa alján mi ez a lyuk?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 13:31
1/7 A kérdező kommentje:
Úgy szeretném használni, hogy nincs folyadékba merítve csak csöveket dugok rá.
(medence vízéhez)
2021. jún. 18. 13:32
2/7 anonim válasza:
Az úgy nem fog működni, mert ez alapvetően egy búvárszivattyú. Ráadásul a vizet nem szereti, rövid úton tönkremegy tőle.
3/7 A kérdező kommentje:
Benzin, víz közt milyen eltérés van ilyen szempontból? Működni működik ha légmentesen van ödszerakva.
2021. jún. 18. 16:03
4/7 anonim válasza:
Gondolom a korrózió vagy a vízkő. Néhányat kipróbáltam már vízzel, de pár hét után meghaltak. Hamarosan pálinkával is tesztelni akarok 2-3 darabot, majd meglátjuk azt mennyire bírják.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Egyém már leselejtezett, elgyengölt. Így nem sajnálom.
2021. jún. 18. 20:30
7/7 anonim válasza:
Régebben bontóztam, van egy csomó megmaradt üzemanyagszivattyúm, én sem sajnálom őket. Most egy dízelével kísérletezek. Szivattyúztam vele pár liter vizet és most félreraktam pihenni. Ha pár hét múlva még elindul, akkor talán jó lesz.
A linkelt szivattyúm is van de hamar meghalt és csak pálinkát próbáltam vele. Azóta szorul a tengelye, nem tud felpörögni.
Van egy nagyobb is belőle, talán 50 mm átmérőjű lehet. Az még bírja (2-3 éves), pedig pálinkára és vízre is használtam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!