Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy régi...

Mennyibe kerül egy régi suzuki swift kilakatolása? 2 taposó,1 külső küszöb meg belsőküszöb,kerékjáratiív rohadt,és az első egyik lengőkartartó nyúlványon van egy lyuk.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Drágább lesz mint amennyit az autó ér.
2021. ápr. 10. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Ha már a taposó korrodált, milyen lehet az alja?!

https://www.youtube.com/watch?v=GkrqQMerF3k

Azt hiszem ez az a rész, mikor a srác felemeli a szőnyeget és nincs alatta lemez, csak egy darázsfészek színű kupac rozsda.

2021. ápr. 10. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Ezt mi így látatlanba nem tudjuk megmondani meg nyilván minden szaki más árat mondana

Azt ajánlom, keress fel 2-3 kasznist, kérj tőlük árajánlatot, az a tuti és úgy lehet legkönnyebben dönteni

2021. ápr. 10. 19:47
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

szerintem engedd el a kezét az autónak

vegyél egy másikat

2021. ápr. 10. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Nem éri meg.Ezt mar én is végig jártam.Volt egy tip-top kis swiftem.Kevés kilóméteres,kívül karcmentes.De az alja és a nyúlványok,tornyok is rozsdásak voltak.Elkezdtem lakatoltatni,de feladtam...A karosszériás is rábeszélt,hogy engedjem el a kezét...Én 120ezer Ft-ig jutottam,küszöb és taposó lakatolás után.
2021. ápr. 11. 09:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,sikerült döntenem.
2021. ápr. 15. 03:37
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
És mit döntöttél?
2021. ápr. 15. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
nekem 80 000 ft volt de megéri, csináltasd meg, ezek az autók 20 év alatt rohadtak így el, ha megcsináltatod lesz kb 10 éved, olyan sosem lesz mint gyárilag de nem is elvárás ez, hanem az, hogy ne törjön alád a kerék a bekötési pontoknál. Javitsd meg
2022. jan. 31. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!