Normális-e az, hogy a motor gázadásra ránt egy kicsit, majd okés. Ha motorfékezek, akkor ugyanez egy pillanatra, majd nem rángat. ?
Figyelt kérdés
Nem volt még motorom, ezért nem tudok viszonyítani, de főleg egyesben elég fura vele menni. Motor bírná, de ahogy gázt adok vagy vissza veszem, ránt egyet.2021. jún. 25. 12:34
1/8 anonim válasza:
Valamelyik szilent csúnyán el van fáradva. Gyakorlatilag mozog a motor.
Esetleg a lánckerék, de az a kevésbé valószínű.
2/8 anonim válasza:
Vagy után kell állítani a lánc feszességét...
3/8 A kérdező kommentje:
Lánckerék jónak tűnik, nem látok rajta kopást.
Kezdőként én laza láncra gondoltam, na majd ma megmérem.
2021. jún. 25. 13:44
4/8 A kérdező kommentje:
Olyan érzés, mintha ahogyan gázt adok, szabadon forogna a motor, majd hirtelen ellenállásba ütközik. Tökre az az érzésem, mintha valami holtjáték lenne a hajtásban.
2021. jún. 25. 13:54
5/8 anonim válasza:
Ha a lánc jó, akkor a lánkerék és a kerék között lévő tehermentesítő gumikra tudok még gondolni.
6/8 anonim válasza:
Szia. Kicsit későn de nekem is ugyan ez a problémám (honda hornet 600) bár milyen finoman adok gázt ránt a motor egyet! És ugyan úgy elvételnél is koppan. Szeretném kérdeni hogy sikerűlt e orvosolnod a problémat és mi volt az? Nekem teljesen el veszi a kedvem a motorozástól annyira zavaró 😡😢 válaszodat előre is köszönöm
7/8 A kérdező kommentje:
Üdv, a lánc volt laza, feszíteni kellett rajta.
aug. 22. 21:21
8/8 A kérdező kommentje:
aztán akkor érezhetően javult, viszont végül pár pár ezer km múlva a láncot is cserélni kellett a fogaskerekekkel együtt, mert elhasználódott. Nem tudom mikor lett rátéve a lánc, használtan vettem, de lehetséges, hogy még gyári volt...
aug. 22. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!