Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hűtőfolyadék veszteség?

Hűtőfolyadék veszteség?

Figyelt kérdés

Sziasztok adott egy 1.9 TDI Skoda Fabia

Nos eleg regota fennáll a problema, de kb ugy 1 eve vettem eszre hogy kb folyamatos hasznalat mellett is 2-3 hetente maximumrol le megy minimumra, viszont minimumról mar nehezkesen megy lejebb de azert le le csökken, termeszetesen toltök rá stb, viszont megoldas kellene :) tehat elkezdtem nezni a csoveket stb nem latok szivargast sehol, radiatoron sem, olaj rendben van, nincs a beonto sapkan semmi kulonos, hutoviz nem koszos, nincs füstölés, fűtés van a kocsiban, alapjarat sem ingadozik, nincs henger problema, inditas problema stb, csak annyi hogy veszit valahol, roszabb esetben valamelyik hengerben landol, bar remelem nem! Esetleg valakinek ötlet? Hol keressem a bajt, tapasztalat stb :) nagyon koszonon

2021. jún. 22. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a sapkában a szelep elromlott.

Vegyél egy újat nem drága szerintem.

2021. jún. 22. 23:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem a tartály alján volt egy nagyon kicsi repedés. Hülyét kaptam mire megtaláltam h hova folyik el.
2021. jún. 23. 06:34
 3/8 crudy ***** válasza:
Sajnos ez tenyleg szivas. Ha koszoe a motor alaposan mosd le aztan inditsd be, massz ala es nezelodj, higy hol latsz cseppeket. Ugyan ez felulrol is. Elobb utobb meg lesz. Ha semmi, de tenyleg semmi akkor lehet eszegeti.
2021. jún. 23. 07:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi sracok! Valahogy majd utanajarok már :)
2021. jún. 23. 08:28
 5/8 krwkco ***** válasza:

Olvastam egy trükköt, bár én nem próbáltam ki.

Egy szövegkiemelő belét cérnán be kell lógatni a hűtővízbe. Állítólag a kioldódó festék UV fluorescens. Bankjegyvizsgáló UV lámpát már kb. 2000 Ft-ért is lehet kapni.

Ha valakinek van UV lámpája, kipróbálhatná, hogy mennyire világít a szövegkiemelő, ha egy vonalat húzunk vele.

2021. jún. 23. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso, koszi, elviekben van mar UVs folyadek direkt e miatt :)
2021. jún. 23. 09:55
 7/8 krwkco ***** válasza:
Megírod majd, ha megtaláltad a lyukat? És hogyan?
2021. jún. 23. 10:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos remelem hogy lyuk lessz és nem a hengerbe megy a víz :) most este elviszem meghajtogatom!! Aztan UV-val amennyire tudom korbenézek alatta/motorterben stb, ha megvan a megoldas es a problema megirom igen
2021. jún. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!