Hűtőfolyadék veszteség?
Sziasztok adott egy 1.9 TDI Skoda Fabia
Nos eleg regota fennáll a problema, de kb ugy 1 eve vettem eszre hogy kb folyamatos hasznalat mellett is 2-3 hetente maximumrol le megy minimumra, viszont minimumról mar nehezkesen megy lejebb de azert le le csökken, termeszetesen toltök rá stb, viszont megoldas kellene :) tehat elkezdtem nezni a csoveket stb nem latok szivargast sehol, radiatoron sem, olaj rendben van, nincs a beonto sapkan semmi kulonos, hutoviz nem koszos, nincs füstölés, fűtés van a kocsiban, alapjarat sem ingadozik, nincs henger problema, inditas problema stb, csak annyi hogy veszit valahol, roszabb esetben valamelyik hengerben landol, bar remelem nem! Esetleg valakinek ötlet? Hol keressem a bajt, tapasztalat stb :) nagyon koszonon
Lehet a sapkában a szelep elromlott.
Vegyél egy újat nem drága szerintem.
Olvastam egy trükköt, bár én nem próbáltam ki.
Egy szövegkiemelő belét cérnán be kell lógatni a hűtővízbe. Állítólag a kioldódó festék UV fluorescens. Bankjegyvizsgáló UV lámpát már kb. 2000 Ft-ért is lehet kapni.
Ha valakinek van UV lámpája, kipróbálhatná, hogy mennyire világít a szövegkiemelő, ha egy vonalat húzunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!