Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokszor pánikolok vezetés...

Sokszor pánikolok vezetés közben, hogyan győzzem le?

Figyelt kérdés
Nagyban elkerülöm a mélygarázsokat, zsúfolt utakat/közlekedési dugókat sőt még a belvárost is. Pesten parkolni borzalmas, de az sem megy nagyon. A mélygarázsoktól parázok a legjobban, de nem tudom hogy hogyan oldjam meg ezt a problémát. Valami tipp? (A "neked nem való jogsi"-s válaszokra nem vagyok kíváncsi.. :D)

2021. jún. 22. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás. Idővel meg lehet szokni.
2021. jún. 22. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
A probléma a fejedben van.
2021. jún. 22. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kell gyakorolni a típusfeladatokat, gondolok itt arra, ha a parkolás nem megy zsúfolt helyen, akkor elmész egy elhagyatott helyre és odaképzeled mintha lennének ott sokan. Ahányszor kell megcsinálod, aztán élesben is gyakorlod. Nekem is voltak ilyen félelmeim, de idővel meg sok gyakorlással elmúlik.
2021. jún. 22. 18:17
 4/9 krwkco ***** válasza:
100%
Miért kerülöd a mélygarázsokat? Mi velük a baj?
2021. jún. 22. 19:04
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Jobb lenne sose ülnél autóba, az isten őrizzen hogy ilyennel találkozzon bárki.
2021. jún. 23. 05:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a 2es miért lett lepontozva. Valóban a fejben van a probléma. Nálam is ott volt. Én fokozatosan mentem be a forgalomba... Először üres helyeken voltam. Kora reggel, késő este mentem ki. Ha ennyire félsz, akkor gyakorolj olyan helyen sokat, ahol nincs forgalom.
2021. jún. 23. 06:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gondd a mélygarázzsal?

10-zel gurulsz benne. Annyira nem történnek gyorsan a dolgok.

Vagy van szabad parkoló, vagy nincs. Jellemzően akkorák és úgy van kialakítva, hogy még egy vakegér is betolat egy Ford Rangerrel.

2021. jún. 23. 08:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok sok gyakorlás! Idővel megszokod!
2021. jún. 23. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
51%
Gyakorlással. A melygarazsakba az emberek normálisan szoktak beallni így jobb is mint Pesten a parkolokban ahol ha valakinek olyanja van simán raall a csík közé is akar. Dugóban szinten nincsen semmi, nem igazán jó a kuplungon taposni végig mert megrovidited az életet, ha még araszolsz egyes és közbe féken meg kuplungon a lábad hogy bármikor megtudj allni ne menj bele az elozobe. A Pesten a parkolás borzalmassal egyet értek egyébként, meg így 5 éves jogsival is néha felek ahogy kiallnak mellőlem nehogy meghuzza az automat, egyszer ra is vágtam az ajtót a mellettem levore, kamera nélküli területén nem is merek már. Ezek a rutinnal jönnek majd, meg ahogy kiismered az autodat
2022. márc. 13. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!